Uncategorized / 21 december, 2018

Account Manager Retail & Instore Promotion

Account Manager Retail & Instore Promotion

Gigstr driver innovativa säljteam och hyr ut personal inom sälj, marknadsföring och event. Vi är en växande startup med  huvudkontor mitt i Stockholm. Vi är aktiva över hela Norden och i UK, omtalade i press och partner till några av Sveriges främsta företag. 2018 utsågs Gigstr till ett av Sveriges mest innovativa företag i Serendipity Challenge i Almedalen. Vi erbjuder en spännande startup-miljö, schyssta förmåner och utmanande arbetsuppgifter. Nu söker vi efter en Account Manager till vårt affärsområde Retail och Instore Promotion.

I rollen som AM så förväntas du aktivt arbeta med att bygga din egen portfölj av företag som vill använda Gigstr för att demonstrera sina produkter i butiker över Norden. Vi arbetar med produkter inom telekom, teknik, FMCG, Lifestyle, Sport med mera. Du ansvarar för uppsökande av nya kunder, kundupplevelsen av samarbetet och kontinuerlig uppföljning. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att ta ansvar för budget och lönsamhet för dina gig.

Vi ser att du som söker tidigare har arbetat på event-/kommunikations-/retailbyrå eller liknande med minst 1 års erfarenhet. Du ska behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Vi tror att du som person har stort engagemang och är redo att ta nästa steg i din karriär!

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Uppsökande av nya kunder
  • Bygga din egen portfölj av av företag som vill använda Gigstr för att demonstrera sina produkter i butiker över Norden.
  • Daglig kontakt med kunder, merförsäljning samt affärsutveckling med kunder.
  • Du arbetar med vårt leveransteam som operativt arbetar med rekrytering och den dagliga driften. Du har ett övergripande ansvar inför kunden för varje gig, inklusive  uppstart till leverans, löpande kontakt och uppföljning.
  • Administration kring offerter, fakturering och budgetansvar.
Du är:
  • En charmant och kreativ “Closer” som både gillar att söka upp nya kunder såväl som skapa nöjda kunder och långa relationer.
  • En person med  förståelse för hur man driver försäljning i retail inom telekom, teknik, FMCG, Lifestyle, Sport eller liknande.
  • En person med vana att arbeta med budget och tidsplaner i team såväl som självständigt.
  • En person med förmågan att både vara kreativ och strukturerad när du arbetar.

Start:                                    Februari 2019
Utgångspunkt:                   Stockholm
Omfattning:                        Heltid
Lön:                                      Månadslön

Ansök genom att maila personligt brev samt Linkedin-profil, Gigstr-profil eller CV till talent@gigstr.com. Ansök senast söndag 13/1 2019, vi kommer därefter börja kontakta för intervju.

Är det dig vi söker? Vi hoppas det, sök idag!

The Offline Sales & Marketing Newsletter!

It’s crowded online. Want to receive more content and news on how to sell and market better in physical channels? Access this for free by entering your email below!