SVERIGES BÄSTA
BEMANNINGSFÖRETAG

KOM IGÅNG

Bemanningsföretaget Gigstr

Tycker du att traditionella bemanningsföretag är dyra och krångliga? Bemanning inom sälj, event, marknadsföring och till kontoret behöver inte vara så svårt. Hör av dig till Gigstr och få snabb och personlig hjälp. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och har god erfarenhet av att hitta rätt unga talang för deltidsjobbet, extrajobbet, studentrollen eller projektet. Testa!

Läs mer

Vad bemanningsföretaget Gigstr kan göra för er

Bemanningsföretaget Gigstr hittar din match bland 20.000+ unga talanger för deltidsjobb, extrajobb eller temporära heltidsjobb. Om du söker ett bemanningsföretag i Stockholm, ett bemanningsföretag i Malmö eller bemanningsföretag i Göteborg är Gigstr din partner. Våra partners är ofta snabbväxande och innovativa bolag som behöver en person eller ett helt team för uppdrag och roller inom marknadsföring, sälj och event, eller som avlastning till kontoret.

Genom partnerskap med några av Sveriges främsta universitet kan vi som bemanningsföretag erbjuda högkvalitativa kandidater för uppdraget. Att vara en junior konsult via Gigstr, en s.k. gigstr, innebär att du är utåtriktad, service-minded, arbetssam och ambitiös. Vi ser därför enkelt och smidigt till att våra kunder får representativa och drivna varumärkesambassadörer, event-värdar, fält- och innesäljare eller kontorshjältar - vad än ni kan tänkas behöva. Självklart hanterar vi all administration kring anställningen och löneutbetalningarna, samt hanterar arbetsgivaransvar, skatter och avgifter.

Vilka bemannar via Gigstr?

Både DI, SvD och DN har uppmärksammat kostnadseffektiva och nytänkande bemanningsmodell. Vi har jobbat med några av Sveriges mest innovativa techbolag såsom Klarna, Halebop och iZettle, samt livsmedelskoncerner som Kavli och Skånemejerier, till eventytor och kommunikationsbyråer som Norrsken, PS Communication och Workshop - och förhoppningsvis snart er! Söker ni ett bemanningsföretag där vikten av service-mindedness, attityd och driv är viktigt? Vill ni känna er lugna över att rätt kandidat bemannar rätt uppdrag? Vill ni välja prisnivå, profiler och tillvägagångssätt helt transparent? Är ni ute efter personal som hjälper er uppnå era mål? Vill ni bemanna med hungriga studenter och unga talanger? Hör då av er så berättar vi mer om hur vi hjälper er nå era resultat!

KOM I KONTAKT & FÅ KANDIDATER!

Stärk upp försäljningen, marknadsföringen, eventet eller kontoret och nå resultatet med Gigstr! Få personalstressen löst och känn tryggheten i att representativ personal hjälper dig uppnå målen. Genom Gigstr-appen kan över 20,000 studenter och nyexade söka din roll och det kostar dessutom en bråkdel av traditionella bemanningsföretag. Få en prisuppgift och hör mer om vår omtyckta bemanning genom att höra av dig. Att bemanna deltidsjobb, extrajobb eller projekt behöver inte vara svårare än så. Hör av dig så berättar vi mer och hjälper dig komma igång.

KOM IGÅNG

Behöver du personal? Ring oss, maila eller fyll i formuläret nedan.


VILL DU TESTA APPEN DIREKT ISTÄLLET?

Är du trött på långa processer hos traditionella bemanningsföretag? Vill du snabbt och kostnadseffektivt tillsätta din roll? Lägg då enkelt upp ditt jobb och hyr in direkt i Gigstr-appen. Du hittar den i App Store eller Google Play, registrerar profil med några klick och kan direkt börja bläddra igenom passande profiler eller publicera jobb, gratis. Hejdå gamla bemanningsföretaget! Läs mer här.

Ladda ner appen
App Store icon Google Play icon