Gig Ads / 14 maj, 2019

Bli en Brand Ambassador på Gigstr

Vill du arbeta med att representera varumärken i butik, på event och som säljkår? Vill du ha möjlighet att lära dig om upplevelsemarknadsföring och försäljning? Vill du jobba med stora och små företag och utbildas i deras produkter och tjänster? Bli en Brand Ambassador på Gigstr!

Gigstr bygger ett ständigt växande community av Brand Ambassadors som arbetar med att representera varumärken på i butik, på event och som säljkår. Som Brand Ambassador på Gigstr är det du som väljer hur, när och var du vill arbeta.

Så här fungerar det

  1. Anmäl ditt intresse, här.
  2. Bli kontaktad för en intervju och matchning med våra gig. Vi har deltids-, heltids- och extragig.
  3. Inför varje nytt gig som du bokas in på säkerställer vi att du får all den information, träning och coachning som behövs för att du ska lyckas med ditt gig.

I vårt community möter du bl.a. människor som jobbar deltid med annat, pluggar på universitetet eller precis har avklarat sina gymnasiestudier. Personer som vill arbeta mer flexibelt och brinner för att representa varumärken.

Som Brand Ambassador får du alltid bra lön,  semesterersättning samt är försäkrad när du giggar.

Just nu har vi extra många gig ute. Allt från löpande- och deltidsgig till gig som varar en vecka och så lite som en dag. Exempel på företag som du kan arbeta för är Unilever, Norrsken, Harman Kardon, JBL, Tre, Hallon och Tre Vänners Glass.

Vi söker personal över hela Sverige och Norge och vi vill supergärna höra mer om vem just du är! Anmäl ditt intresse här så kontaktar vi dig snarast. Sök till vår introduktion idag och börja jobba imorgon.

JAG ÄR INTRESSERAD – KONTAKTA MIG!

 

Offline-nyhetsbrevet!

Det är trångt online. Vill du lära dig mer om hur du säljer och marknadsför dig bättre i fysiska kanaler? Få nyheter och insikter gratis; signa upp nedan!