med gigstr hemma får du hjälp i hemmet med barnpassning, inköp och mer.

Gigstr Hemma Personal

Vår personal är studenter och unga talanger som genomgått screeningar och service-utbildning. Snittåldern är 20-30 år. De arbetar idag inom flera delar av Gigstr för både privatpersoner och företag. Få hjälp i hemmet med Barnpassning, hundpromenader, inköp, läxhjälp, trädgårdsarbete och mycket mer!

Vi anställer enligt kollektivavtal, all personal är försäkrad och vi följer bemanningsbranschens riktlinjer. Så du kan vara trygg att allt går till som det ska.

Hur funkar det?

Hjälp efter behov: vi går igenom dina behov, tar fram och tar fram kandidater. Du väljer den du tycker känns bäst. Självklart får du gärna träffa dem innan också.

Rapportering: all tid som din gigstr rapporter samlas i en faktura i slutet av månaden. All personal är försäkrad via Gigstr och vi hanterar alla sociala avgifter.

Var vi finns: Stockholm

Upplägg

Boka efter behov: du och din gigstr bestämmer själva hur mycket ni jobbar ihop. Din gigstr rapporterar själv all tid till oss så du behöver inte göra något sådant.

Abonnemang: Abonnemang innebär att du betalar samma summa varje månad för de timmar vi kommit överens om att du behöver hjälp. Då får du ett bättre pris och samma personal månad, efter månad. Det du inte använder en månad skjuts upp till nästa månad. Självklart kan du även lägga till timmar och får du samma låga avgift.

Gigstr Hemma ingår i RUT-avdraget

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Gigstr när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

låt oss hitta en lösning för dig.