gigstr kundservice är det enklaste sättet att bemanna din kundservice och support.

Kundservice Personal

Vår personal är sälj- och serviceutbildade studenter och unga talanger. Samtliga är noga utvalda och vettade och arbetar idag med kundservice-uppdrag från en rad olika arbetsgivare, såsom Baby Björn, Unilever och Meds med flera.

Vi anställer enligt kollektivavtal och all personal är försäkrad. Så du kan vara lugn att allt går till som det ska.

BEMANNING & REKRYTERING

Boka efter behov: du och din personal bestämmer själva hur mycket ni jobbar ihop och du har alltid samma låga timtaxa, utan dolda avgifter såklart. Din gigstr rapporterar i Gigstr-appen och du slipper all admin.

Rekrytera: behöver du rekrytera eller vill ta över personalen du hyr in? Vi vågar påstå att vi erbjuder marknadens smartaste och mest prisvärda rekryteringstjänst.

Var vi finns: hela Sverige.

DÄRFÖR GIGSTR

Volym: oavsett om du behöver en person eller 500 gör vi hela jobbet åt dig. Du får alltid personlig hjälp av oss och vi har öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Vi är optimerade för att klara såväl stora volymer som mer komplicerade och konceptuella bemanningar. Alltid med samma kvalitet.

Flexibilitet: vi har utvecklat ett arbetssätt och en plattform som gör att vi kan leverera bättre personal, snabbare och billigare än konkurrenterna. Vi kan därför erbjuda dig mer flexibilitet, på ett personligare sätt. Få hjälp Gigstr - ett smartare bemannings- och rekryteringsföretag!

Exempel på roller som vi tillsätter

Vi på Gigstr vill vara den flexibla partnern till ditt företag. Inom Gigstr Kundservice arbetar vi med olika former av roller för Kundservice, Telemarketing, Rådgivning, Support, Teknisk support, Förmedling och Handläggning. Både på distans och på plats.

låt oss hitta en lösning för dig.