gigstr x beleco

gigstr x beleco Gigstr har inlett ett möbleringssamarbete med Beleco, som gör designmöbler och inredningslösningar till en smart cirkulär tjänst. Tillsammans med Gigstr kan du nu streama möbler och designprodukter om och om igen till dina olika aktiveringar. Affärsmodellen skapar flexibilitet för dig som användare och reducerar samtidigt CO2-utsläpp genom att nyttjandegraden på varje möbel ökar, istället för att nya produceras. Förutom att tillhandahålla tusentals designprodukter, sköter Beleco all logistik, dvs kör ut möblerna, bär upp till angiven plats, avemballerar och hämtar upp efter önskemål. Ready to go helt enkelt! Let’s go offline! Till popup-butik

Fortsätt läsa


gigstr x vertiseit

gigstr x vertiseit Morgondagens fysiska kundmöten sätter upplevelsen i centrum. Genom vår partner Vertiseit kan vi skapa butiker som blir en arena för inspiration, kunskap och upplevelser. Med digitalt säljstöd får butikspersonalen verktyg att kunna erbjuda en enastående servicenivå som möter kunden i en sömlös upplevelse av varumärket. Hör av er till oss så på Gigstr så sätter vi ett möte och berättar mer. Let’s go offline! Till popup-butik

Fortsätt läsa


gigstr x klarna

Gigstr och Klarna inleder ett unikt samarbete för att hjälpa e-handlare med popup-butiker. Med Klarnas betallösningar och Gigstrs go-to-market-verktyg förlänger vi din e-handel till det fysiska rummet på nolltid!

Fortsätt läsa


gigstr X p.u.s.h. skatepark

Gigstr, P.U.S.H Sk8 och Pop-Up Agency har format ett samarbete där Gigstr ansvarar och driver eventytan i skatehallen som är placerad på övre plan i Gallerian, en av Stockholms mest trafikerade gallerior.

Fortsätt läsa


GIGSTR & SUSANNE EINHORN

Gigstr har inlett ett samarbete med Sveriges främsta sälj- och servicecoach, Susanne Einhorn!  Baserat på hennes metoder har vi tagit fram en sälj- och serviceutbildning som ges till alla gigstrs.

Fortsätt läsa