Klarna

vi hjälper e-handlare med fysiska shoppingupplevelser

Nu inleder Gigstr och Klarna ett unikt samarbete för att hjälpa dig som Klarna-handlare med din fysiska handel.

Gigstr erbjuder dig med allt du behöver för att komma igång - personal, pop-ups, demo/sampling eller events. Med hjälp av Klarnas produkter får du som alltid betalt för de varor du säljer. Tillsammans förlänger vi din e-handel till det fysiska rummet på nolltid. Som Klarna-handlare får du dessutom testa Gigstr med rabatt. Du får rabattkoden av din Klarna-kontakt.

Har inte din e-handel Klarna men vill veta mer? Vi hjälper dig. Med Klarnas betallösningar och Gigstrs go-to-market-verktyg gör vi det möjligt även för dig.

Klarna KlarnaKLarna KLarna

Genom att vara där dina kunder är ökar chansen till köp. Både från nya och befintliga kunder. Att dessutom kunna erbjuda dem full betalningsfrihet – var de än befinner sig med enbart sin mobil – stärker kundlojaliteten.

Öka konverteringsgraden

Långa och krångliga kreditansökningar gör att kunder inte slutför köpet. Med Klarna slipper kunden det och ser direkt om de kan finansiera sitt köp.

Öka ordervärdet

Klarna stöder alla populära betalningsalternativ; betala direkt, betala senare eller dela upp. Det betyder ökad köpkraft för dina kunder.

Öka kundlojaliteten

Genom att erbjuda dina kunder flexibla betalningsalternativ känner de sig mer bekväma med sina köp. Lyckligare och nöjdare kunder återvänder oftare.

Klarnas betallösningar är tillgängliga i alla Gigstrs paket