Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigekonomin: Sälj & Syns / 15 september, 2019

Butikssäljare med Gigstr

Låt oss hitta din butikspersonal

Genom vårt nordiska community av event-, butiks- och säljpersonal erbjuder vi butiker ett smartare sätt att bemanna och rekrytera. Vi är stolta att säga att några av Nordens starkaste varumärken, bästa event-hubbar och häftigaste kommunikationsbyråer använder oss på Gigstr. Till exempel Unilever, Norrsken, Epicenter, Campadre, L’Oréal , Tre, Babybjörn, Harman Kardon, Wavemaker, MKTG, Izettle och Nordea.

  • Inga startkostnader eller rekryteringskostnader. 

Berätta vad du behöver, vi presenterar kandidater helt utan kostnad. 

  • Fri övertagning efter 6 månader

Hyr in via oss i 6 månader och ta sedan över personalen helt utan kostnad. Oavsett om du hyr på deltid, heltid eller extra. 

  • Egen pool utan fasta kostnader 

Är du behov av löpande extrapersonal? Låt oss förbereda ett team för dig. Sen kontaktar du bara oss när du behöver ta in extra. Helt utan fasta kostnader. 

  • Närvarogaranti

För extrapersonal så erbjuder vi en närvarogaranti. Blir din inbokade medarbetare sjuk eller får förhinder så hjälper vi dig att hitta en ersättare från din pool. Om vi inte lyckas hitta en ersättare betalar du såklart inte för passet och får dessutom motsvarande timmar som en rabatt på fakturan eller tillgodo vid nästa beställning. 

  • Service 7 dagar i veckan

Vår kundsupport är öppen 7 dagar i veckan för att kunna hjälpa dig via telefon, mail och chatt.

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: