Öka försäljningen med butikssäljare via Gigstr

Varumärkesambassadörer för butiken via Gigstr. Få hjälp med butikssäljare, produkt-demos, merchandising, mystery shopping, instore-events och mycket mer!

Läs mer

För att butiksförsäljningen ska kunna tävla mot online-försäljningen måste den vara upplevelsebaserad. Gigstr gör insatser, aktiveringar och personallösningar för butik för att få företag att öka sin exponering och försäljning mot slutkonsumenten.

Hur vill du öka din butiksförsäljning?

Gigstr kan hjälpa dig med flexibla butikssäljare, demopersonal, säljkår, butiksdemonstratörer, regionsäljare och personal för popup-butiker m.m. Vi kan även sköta hela aktiveringar såsom produktdemonstrationer, butiksevents, butikskontroller och instore-aktiviteter. Vår personal är alltid utrustade med Gigstr-appen och kan där samla in butiksdata och bilder. Använd därför Gigstr för mystery shopping, anonyma kundbesök, merchandising eller kontroll av ditt point-of-sales-material (POS) eller som ditt demoföretag.

Varför butikspersonal via Gigstr?

Gigstr är en nytänkande hybrid mellan ett bemanningsföretag och kreativt demoföretag. Att hyra butikssäljare och göra instore-aktiveringar ska vara smidigt och problemfritt. Det blir det med butiksbemanning via Gigstr. Oavsett om det gäller flexibel personal och koncept för försäljning av FMCG-produkter, teknikprodukter, sportartiklar, kläder, digitala tjänster eller något däremellan har Gigstrs projektledarteam erfarenheten för att hantera ditt gig.

Är rätt butikspersonal så viktigt?

Försäljningen i detaljhandeln görs till över 90% i fysisk butik. Rätt representation och butikssäljare är därför livsviktig. Gigstr hjälper dig med närvaron i butik och kan genom sin flexibla butikssäljare, butiksdemonstratörer, varumärkesambassadörer och säljteam hjälpa dig att stärka din närvaro och försäljning i butik. Hör av dig idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med rätt butikssäljare, on demand.

3 Vänners Glass matdemo matdemonstration butikspersonal

Butiksambassadörer

Så här ökar växande varumärken sin försäljning genom demos, instore-events och extern säljkår via Gigstr!

Kolla in våra case här...

arrow
Paolos Gigstr matdemos matdemonstrationer butikspersonal

Datainsamling & Butikskontroll

Genom mystery shopping och merchandising samlar vi data och kontrollerar att du exponeras rätt.

Läs mer här...

arrow

Så funkar det

steg 1

Berätta vad du behöver

steg 2

Vi presenterar en lösning

steg 3

Vi löser det!

Mejla oss

Fyll i formuläret nedan eller skicka iväg ett mail till support@gigstr.com så hör vi av oss. Typ direkt.
Svar senast nästa arbetsdag!

Ring oss

Telefon ikonen 08-684 286 00

Slå en pling! Vår support svarar på frågor och hjälper dig komma igång vardagar 09:00 - 17:00.

Vill du läsa mer om hur Gigstr fungerar? Hitta mer info i vårt Hjälpcenter.

data

VI HJÄLPER DIG ATT HÅLLA FULL KOLL I BUTIKEN

Vår app och teknologi gör det möjligt för våra butikssäljare att samla in och visualisera data, insikter och foton. Få skräddarsydda rapporter så att du vet att du är rätt representerad i butiken.

MOTIVERADE VARUMÄRKESAMBASSADÖRER

Att ha rätt person som representerar ditt varumärke är A och O. Vi har därför skapat ett community av motiverade varumärkesambassadörer inom för roller som butikssäljare, demopersonal, fältsäljare, mystery shopper och samplingpersonal.

Kontakta oss