Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigstr i Press / 20 mars, 2019

Gigstr i Ehandel.se

Gigstr i Ehandel.se: Den Innovativa Personalbyrån Gör E-handel Enklare.

10 Augusti 2017

Gigstrs innovativa sätt att driva försäljning åt bl.a. e-handlare fångade Ehandel.se:s uppmärksamhet. E-handeln, som är karaktäriserad av försäljningstoppar, säsongsvariationer och kampanjperioder förstod snabbt födelarna med Gigstrs on demand-lösning. Gigstrs marknadschef Alexander svarade deras frågor. Intervjun kan sammanfattas så här:

Med både Black Friday och julafton runt hörnet undrar många online-återförsäljare hur det ska kunna hinna med allt under höstens intensiva säljperiod. Svaret? Gigstr, enligt Ehandel.se. Behovet av att kunna skala upp och ner efter behov och efterfrågan är avgörande för e-handlare som vill vara kostnadseffektiva. Gigmodellen möjliggör också för bättre flexibilitet för arbetstagarna som ofta är studenter eller unga yrkesverksamma i starten på sina karriärer. Det blir en win-win-situation. Gigstr arbetar aktivt med e-handelsbranschen, en sektor som fortsätter att växa oerhört.

Du kan läsa hela artikeln här.

Om du istället vill läsa Gigstrs Ehandel.se-krönika om hur du kan använda on demand-teams och popup-butiker för att komplettera din online-insats gör du det här.

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: