Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigstr i Press / 20 mars, 2019

Gigstr i The Telegraph

Gigstr i The Telegraph: Regeringen Måste Uppmuntra Etisk Gigekonomi

30 April 2018

Gigstr stämplades som en av gigekonomins ‘ethical do-gooders’ av brittiska The Telegraph. “Alla gigekonomi-företagen behöver inte vara som Uber” säger The Telegraph. I en artikel om vad regeringen kan göra för att stimulera etiska gigbolag som Gigstr, utnämner skribenten Gigstr tillsammans med en handfull andra startups som trendsättare för en mer rättvis gigekonomi.

The Telegraph beskriver Gigstr som en svensk plattform som kopplar ihop företag med giggare, och har expanderat till Storbritannien efter framgångssagan i Skandinavien. Mikael Angesjo, Head of Gigstr UK säger i artikeln att han vill få giggare att se gigekonomin som ett långtsiktigt karriärsdrag- Detta för att gladare, lyckligare och mer produktiva giggare skapar nöjdare kunder. Denna viktiga pusselbit  kommer få fler bolag att använda sig av en gigbaserad arbetsstyrka. Gigstr behandlar sina giggare som sin egen personal, betalar dem s.k. “London Living Wage”, och erbjuder förmåner som pensionsplaner och semesterersättning.  

Vissa tror att en tudelad gigekonomi kan skapas med högkvalificerade giggare via schyssta företag som Gigstr å ena sidan, och transport- och ärendebaserade gigarbetare som blir exploaterade av mindre transparenta företag.

Gör ett konto enkelt och läs artikeln gratis på The Telegraph här.

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: