Bättre eventförsäljning med rätt eventpersonal

Exceptionell eventpersonal med Gigstr! Vi matchar dig med rätt varumärkesambassadörer för events, eventförsäljning och säljaktiviteter.

Läs mer

Representerar du ett eventbolag, kommunikationsbyrå, eventyta eller jobbar du med eventförsäljning som eventansvarig, säljansvarig eller marknadsansvarig? Då vet du att rätt personal för B2B-events, publika events och säljaktiviteter ofta är det som avgör besökarnas bild av upplevelsen i sin helheten och ditt varumärke i synnerhet. Därför måste din eventpersonal vara sanna varumärkesambassadörer. Gigstr är ett nätverk av eventpersonal som förstår vikten varumärkesupplevelser och rätt representation.

Hur vill du bli representerad på eventet?

Gigstr kan hjälpa dig med eventpersonal, riggpersonal, eventvärdar, eventvärdinnor och varumärkesambassadörer för alltifrån företagseventet, mässan, festen, eventlokalen, produktlanseringen eller fältaktiveringen. Processen är snabb och enkel - vi hjälper dig lägga upp ditt eventpersonals-uppdrag i Gigstr-appen. Vårt community ansöker och vi väljer i samråd med dig ut de bäst lämpade varumärkesambassadörerna för din eventförsäljning. De tidsrapporterar enkelt i Gigstr-appen och vi sköter all admin kring anställningen.

Varför eventpersonal via Gigstr?

Gigstr är ett nytänkande, personalcentrerat eventbolag som genom Gigstr-appen skapat ett stort community av flexibel personal inom event, marknadsföring och sälj. Att hyra eventpersonal och dirva eventförsäljning med Gigstr ska vara smidigt och problemfritt. Det innebär att vi inte bara sourcar och bokar personalen utan du kan dessutom outsourca hela produktionen till oss. Vi har en lång erfarenhet av försäljningsdrivande events, produktlanseringar och road shows. Så oavsett om det gäller eventpersonal för B2B-events, publika events eller säljaktiviteter eller t.ex. butiksaktiveringar så har Gigstr rätt varumärkesambassadörer. Vi finns över hela Norden och i UK.

Är rätt eventpersonal så viktigt?

Företag dedikerar en stor del av sin budget till eventmarknadsföring och eventförsäljning. I det digitala bruset har återigen det personliga mötet blivit centralt och företag behöver ha en uttalad eventstrategi för att sticka ut ur bruset och det är många komponenter som ska komma på plats. Utmaningen med att hitta, boka in och hantera eventpersonal är både tidsödande och oförutsägbar, men att få rätt eventpersonal till eventet är en billig garanti för att gästerna ska lämna nöjda. Låt ett personalcentrerat och innovtivt eventbolag som Gigstr sköta din eventpersonal så kan du känna dig trygg med att ditt varumärke har representerats rätt och dina gäster har fått en värdig varumärkesupplevelse.

Norrsken Gigstr event eventpersonal varumärkesambassadörer

Norrskens eventpersonal

Superentreprenörer står på kö för Norrskens events. Då är representativ eventpersonal A och O.

Kolla in caset här...

arrow
Jägermeister event eventpersonal varumärkesambassadörer Gigstr

Popup-events åt Jägermeister

Gigstrs mobila ambassadörsteam med bartenders och eventpersonal turnerade Sverige åt Jägermeister.

Läs mer här...

arrow

Så funkar det

steg 1

Berätta vad du behöver

steg 2

Vi presenterar en lösning

steg 3

Vi löser det!

Mejla oss

Fyll i formuläret nedan eller skicka iväg ett mail till support@gigstr.com så hör vi av oss. Typ direkt.
Svar senast nästa arbetsdag!

Ring oss

Telefon ikonen 08-684 286 00

Slå en pling! Vår support svarar på frågor och hjälper dig komma igång vardagar 09:00 - 17:00.

Vill du läsa mer om hur Gigstr fungerar? Hitta mer info i vårt Hjälpcenter.

data

Vi hjälper dig hålla koll på eventpersonalen

Eventpersonalen använder Gigstr-appen som sitt verktyg för att söka gigs och tidrapportera. Vårt system låter oss kontrollera att personalen är på plats, låter eventpersonalen samla in data, insikter och foton, och låter dig uppnå dina eventmål.

MOTIVERADE VARUMÄRKESAMBASSADÖRER

Att ha rätt eventpersonal som representerar ditt varumärke är viktigt. Vi har därför skapat ett community av drivna eventvärdar, eventvärdinnor, riggpersonal och varumärkesambassadörer för events, produktlanseringar och säljaktiviteter.

Kontakta oss