Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigekonomin: Sälj & Syns / 15 september, 2019

Extrapersonal till jul med Gigstr

Hos oss är tomteverkstan redan igång!

Snart är julen här. Tomtar, granar, glögg, klappar och mys.  Svenskarna förväntas spendera över 78 miljarder kronor under julhandeln i år, äta mer än 9000 ton julskinka och önska sig “ingenting”. Ändå köps ca 40 miljoner julklappar, varav 2/3 i fysisk butik och 1/3 på nätet. Det innebär en hel del spring i butik och samtal till kundservice. Men var lugn, Gigstr löser det.

Genom vårt nordiska community av event-, butiks-, service- och säljpersonal erbjuder vi ett smartare sätt att bemanna och rekrytera. Vi är stolta att säga att några av Nordens starkaste varumärken, bästa event-hubbar och häftigaste kommunikationsbyråer använder oss på Gigstr. Till exempel Norrsken, Epicenter, Campadre, L’Oreal, Tre, Babybjörn, Harman Kardon, Wavemaker, MKTG, iZettle och Nordea. 

  • Kandidater för 0kr

Berätta vad du behöver, vi presenterar kandidater helt utan kostnad.  

  • Egen julpool utan fasta kostnader 

Vet du inte vad ditt behov är ännu? Inga problem. Låt oss förbereda ett personal för dig. Sen kontaktar du bara oss när du behöver ta in extra. Helt utan fasta kostnader. 

  • Närvarogaranti

Vi erbjuder en närvarogaranti för extrapersonal. Blir din inbokade medarbetare sjuk eller får förhinder så hjälper vi dig att hitta en ersättare från din pool. Om vi inte lyckas hitta en ersättare så betalar du såklart inte för passet och får dessutom motsvarande timmar som en rabatt på fakturan eller tillgodo vid nästa beställning. 

  • Vi har öppet 7 dagar i veckan, hela julen. 

Vår kundsupport är öppen 7 dagar i veckan för att kunna hjälpa dig via telefon, mail och chatt. 

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: