Kontakt
Close Icon

Kontakta oss

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke.

Telefon ikonen 08-684 286 00

Gigekonomin: Sälj & Syns / 22 mars, 2019

5 Fördelar Med Fältförsäljning

Öka Din Försäljning Genom Fältförsäljning

Retail har gått igenom en stor förändring, och med det ändras också kundbeteendet. Konsumenterna handlar allt oftare online och den trenden ser inte ut att minska, utan snarare öka. Som en konsekvens av förändringen med onlinehandeln, så ändras även kundernas beteende. Kunderna har inte längre lika mycket kontakt med företagen face-to-face utan mötet sker istället online – på hemsidor eller sociala medier. Det öppnar upp ett behov för kunderna att få ett “ansikte på företaget”.

Hur når man som företag ut till kunder och konsumenter, utan att använda återförsäljare eller egna butiker? Lägg till säljcykler och kampanjperioder så har du skapat ett kritiskt problem för de retail-företag som saknar fysiska butiker. Gigstrs lösning på problemet är fältförsäljning.

Här följer fem förstklassiga fördelar med fältförsäljning:
  1. Du får möjligheten att bättra på din representation och få företagets produkter att synas i ett fysiskt sammanhang. Experience marketing och omni-channel-försäljning är trender som kommer fortsätta öka under 2019 enligt Shopify
  2. Ditt varumärke kan testa en befintlig eller ny produkt till olika målgrupper genom att placera ut fältsäljarna på varierande geografiska platser eller events. Genom att samla data om olika målgrupper kan man i framtiden lättare anpassa sin marknadsföring.
  3. Dina kunder får ett ansikte på ditt företag och säljarna blir dina varumärkesambassadörer, med  möjligheten att stärka de positiva associationerna till ditt varumärke.
  4. Du får sammanhang till att connecta med kunder och konsumenter på en personlig nivå och erbjuda en kundservice och kontakt som de inte får online.
  5. Du ökar din försäljning med målinriktade säljare som sätter upp tydliga KPIer för varje fältsälj. På så sätt säkerställer man att målen blir uppfyllda och att aktiviteten levererar en bra ROI, gång på gång.

På Gigstr ser vi dessutom fältförsäljning som en möjlighet för roliga jobb, eller gig som vi kallar det. Resultatet blir aktiviteter som är bra för både varumärket och försäljningen. Behöver du hjälp med att driva din fältförsäljning? Tveka inte att höra av dig till oss på Gigstr!

Vi diskuterar gärna vidare!

Ta hjälp av vårt community för att driva försäljning, promota produkter och representera ditt varumärke. Ring 08-684 286 00, maila support@gigstr.com eller hör av dig med ditt behov nedan: