Sälj mer med fältsäljare och sampling via Gigstr

Engagerade fältsäljare, säljteam, samplingpersonal, säljkår och produkttränare. Öka försäljning och exponering på fältet med det kreativa säljbolaget Gigstr!

Läs mer

Behöver du boosta din försäljning, nå ut med nya produkter eller öka exponeringen på ditt varumärke? Når du inte ut med din egen säljkår och känner att traditionellla eventbyråer och säljbolag ofta blir dyrt och stökigt? Då så, välkommen till Gigstr! Vi representerar dig med fältsäljare och fältaktiviteter där du behöver det, när du behöver det.

Hur vill du öka din fältförsäljning?

Gigstr kan hjälpa dig med flexibla fältsäljare, säljare, fältförsäljare, samplingpersonal och produkttränare m.m. Vi kan även sköta hela aktiveringar såsom road shows, popup-events samt sätta upp och driva din egna externa fältkårer och säljkårer. Dina säljare är alltid utrustade med Gigstr-appen och kan där samla fältdata och bilder. På så sätt kan du ha full kontroll över hur mycket du säljer, vilka du exponeras mot och hur aktiva dina fältsäljare är.

Varför fältsäljare via Gigstr?

Gigstr är en nytänkande hybrid mellan ett bemanningsföretag och kreativt säljbolag. Vår säljtjänst och bemanningstjänst hjälper varumärken att nå ut mot både slutkonsument och återförsäljare. Att hyra fältsäljare, sälj-team och göra aktiveringar ska vara smidigt och problemfritt. Det blir det med fältpersonal via Gigstr. Oavsett om det gäller fältsäljare och marknadsaktiveringar för att öka försäljningen av FMCG-produkter, teknikprodukter, sportartiklar, kläder, digitala tjänster eller något däremellan har Gigstrs projektledarteam erfarenheten för att hantera ditt gig.

Är fältsäljare och en extern säljkår en bra idé?

Att synas och driva försäljning mot sin målgrupp är viktigt. Men syns du inte på rätt sätt eller har en oengagerad fältsäljare riskerar ditt varumärke att ta stryk. I dagens digitala brus har face-to-face-mötet med slutkunden och återförsäljaren återigen blivit centralt i sälj- och marknadsmixen. Gigstr har samlat tusentals varumärkesambassadörer och kan genom vår app och teknologi hitta rätt representant för just dig. Vi är dessutom gärna med och driver fältaktiveringen, så känn dig trygg att du kan outsourca samplingen, säljkåren, road showen, popup-eventet eller canvas-försäljningen till oss. Hör av dig för ett förslag på hur vi kunnat hjälpa dig med flexibla fältsäljare, säljare, fältförsäljare, samplingpersonal, produkttränare och mer därtill! Här kan du läsa mer om fördelarna med fältförsäljning.

Fältsäljare sampling säljkår Skånemejerier Gigstr

Sampling för Skånemejerier

Skånemejerier får både en proffsig pool av samplingpersonal och projektledning av Gigstr.

Kolla in caset här...

arrow
Fältsäljare säljkår samplingpersonal Halebop Gigstr

Road shows åt Halebop

Gigstrs mobila ambassadörsteam med fältsäljare och samplingpersonal turnerade Sverige åt Halebop.

Läs mer här...

arrow

Så funkar det

steg 1

Berätta vad du behöver

steg 2

Vi presenterar en lösning

steg 3

Vi löser det!

Mejla oss

Fyll i formuläret nedan eller skicka iväg ett mail till support@gigstr.com så hör vi av oss. Typ direkt.
Svar senast nästa arbetsdag!

Ring oss

Telefon ikonen 08-684 286 00

Slå en pling! Vår support svarar på frågor och hjälper dig komma igång vardagar 09:00 - 17:00.

Vill du läsa mer om hur Gigstr fungerar? Hitta mer info i vårt Hjälpcenter.

data

Vi hjälper dig hålla koll på dina fältsäljare

Dina fältsäljare använder Gigstr-appen som sitt verktyg för att söka gigs och tidrapportera. Vårt system låter oss kontrollera att fältsäljaren är på plats, låter fältsäljaren samla in data, insikter och foton, och låter dig uppnå dina säljmål.

MOTIVERADE VARUMÄRKESAMBASSADÖRER

Att ha rätt fältsäljare som representerar ditt varumärke är viktigt. Vi har därför skapat ett community av drivna fältsäljare, samplingpersonal, produkttränare och varumärkesambassadörer för road shows, produktlanseringar och popup-events.

Kontakta oss