Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Wendy

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Wendy

  Hej! Jag har 6+ års erfarenhet inom web design & digital content, och 4+ år inom UX/UI design. Jag specialiserar mig i att designa moderna, estetiskt tilltalande, och användbara appar och hemsidor. Har tidigare erfarenhet med att arbeta från distans och i teams i nära samarbete med utvecklare, marknadsförare, och beslutsfattare. Jag är en lagspelare som kan ge och ta feedback på ett konstruktivt sätt, samt trivs bra med att arbeta självständigt och ta initiativ i projekt för att leda det framåt. Som person är jag vänlig, kreativ, och älskar att arbeta digitalt med att skapa både visuell och skriftlig kommunikation. Jag är flexibel och anpassar lätt arbetssätt, metoder, och visuellt språk till situation och mål. Utbildning: Jag har en kandidat i Kognitionsvetenskap samt läst andra kurser i psykologi, design och journalistik för att backa upp praktiska kunskaper med teoretiska.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  UX/UI Designer, skribent och kreatör

  Kompetenser

  UX Design,UI Design,UX/UI Design,Content Writing,HTML & CSS,Digital Design,Sociala Medier,SEO,Content,Analytics,Digital marknadsföring,Affiliate,Webbdesign,Hemsidor,App Design,Kognitionsvetenskap,Figma,Sketch,Prototyping,Mockups,Interaktionsdesign,Användbarhet,Gränssnittsdesign

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Product Design & UX/UI Design

  Jag designar användbara och estetiskt tilltalande gränssnitt (user interfaces) för hemsidor och appar. Jag använder mig av etablerade UX metoder såsom user journeys och användbarhetstester, samt designar UIs som är moderna, trend-medvetna och vackra att titta på. Utöver den visuella och funktionella designen ser jag även till att alltid lyssna till och prioritera både företagets och användarnas behov, för att hitta ett bra sätt att möta dem båda.

  3-5 års erf.

  🚀

  Content Writing

  Jag skriver sökmotorsoptimerade (SEO) artiklar för bloggar och hemsidor som rankar högt på sökmotorer och drar in besökare. Dessa artiklar kan vara informativa, inspirerande (kurerat innehåll) eller lösa ett specifikt tekniskt problem (How-to, tutorial, guide). Jag fokuserar på att skapa innehåll som både är gynnsamt för företaget och för läsaren. Kan även skapa relevant grafik till artiklarna såsom välja rätt bilder och skapa nödvändiga illustrationer.

  5+ års erf.

  🚀

  Sociala Medier & Community

  Jag skapar företag- eller produktorienterad sociala medier content för plattformar såsom Instagram, YouTube, Pinterest och Facebook. Jag skapar content som är anpassar till målgrupp, företagsmål, och kundbehov. Jag vet även hur man designar och skapar illustrationer för sådan content, samt hur man växer sociala medier konton.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Oderland, UX Connections, PlayPilot

  En app design av en digital app med syftet att hjälpa användare komma ihåg sina dagar på ett lätt sätt. På startsidan ska man snabbt kunna logga in sina dagliga aktiviter och hur man mår med minimal ansträngning. Det har även en kalender-översikt för att kunna se tillbaka i tiden på sina minnen.

  Målsättningen

  Målet var att skapa ett sätt för människor att dokumentera sina liv med sina mobiltelefoner på ett så enkelt och snabbt sätt som möjligt.

  Resultatet

  Jag skapade en re-design till ett företags interna dashboard system och skapade även ett design system med återanvändningsbara UI componenter för framtiden.

  Målsättningen

  Ny design av internt system och återanvändningsbara komponenter

  Resultatet

  Minimalistisk och content-first webbdesign för hemsidor (bloggar, portfolio, show-case, företags info sidor)

  Målsättningen

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan