Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Vendela

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Vendela

  Jag är en entreprenörs- och en konstnärssjäl som brinner för event och service. Jag har över tio års erfarenhet från att arbeta med event. Idag frilansar jag inom mode och konst och deltar i och skapar event inom dessa områden, som utställningar, spelningar etc. Jag studerar första året på masterprogrammet "Media, Communication & Culture Analysis" och har ett flexibelt schema utanför studierna. Jag hoppar gärna in och jobbar på olika event eller tar uppdrag inom styling, grafisk design, illustration textsättning och layout. Förgyller gärna väggarna på er arbetsplats!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Media student som brinner för kultur och event!

  Kompetenser

  In Design,värdinna,layout,illustraton,PR,Photoshop,modeillustration,Illustrator,försäljning,eventförsäljning,event,konst,mode,styling,textsättning

  Plats

  Distans, Stockholm, London, Örebro

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Praktikant på Skobranschrådet PR

  Skobranschrådet är en PR byrå med inriktning på skobranschen.Våren 2019 hade jag min praktik hos dom. Jag fick lära mig hur maskineriet bakom en PR-byrå fungerar, planera och utföra event, samarbeta med stylister och fotografer etc.

  1-3 års erf.

  🚀

  Grafisk Designer för tidningen "Konstsmide"

  "Konstsmide" är en tidning från Konstsmidesföreningen. Sedan 2019 har jag gjort layout och textsättning för det fysiska magasinet som ges ut 4 ggr per år.

  3-5 års erf.

  🚀

  Värdinna på "Julius Hus"

  "Julius Hus" är ett aktivt museum och en konferensvåning på Södermalm i Stockholm. Sedan 2017 har jag arbetat extra som värdinna där genom eventfirman Eventpersonal.se. Julius Hus är från 1880-talet i originalskick och mitt ansvar är att ge besökarna en unik upplevelse i de fantastiska lokalerna och se till att besökarna behandlar det som ett "aktivt museum".

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Swedish Fashion Council, Konstsmidesföreningen

  Layout för tidningen Konstsmide 2018-

  Målsättningen

  Jag har gjort alla Konstsmides nummer sedan 2018 och målet är att skapa en sammanhängande layout och textsättning som skapar ett återkommande med utrymme för viss variation.

  Resultatet

  Tack vare att jag fått arbeta med Konstsmide nu i över två år har resultatet blivit en genomtänkt grafisk profil som andas föreningens agenda. Se bilder på www.wendla.se/portfolio

  Skivomslag för bandet "Tall Tales" album

  Målsättningen

  Att skapa ett grafiskt och positivt omslag med känslan av att något nytt väntar

  Resultatet

  Se bilder på www.wendla.se/portfolio eller

  Modeillustrationer som visar trender inom skor för våren 2021, i uppdrag av Skobranschrådet

  Målsättningen

  Lekfulla och inspirerande illustrationer

  Resultatet

  Se resultat på www.wendla.se/portfolio

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan