Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Vendela

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Vendela

  Jag är en entreprenörs- och en konstnärssjäl som brinner för konst, kultur och event. Jag har över tio års erfarenhet från att arbeta med event. Idag frilansar jag inom konst, illustration och grafisk design och deltar i och skapar utställningar och event inom kultursektorn. Jag studerar första året på masterprogrammet "Media, Communication & Culture Analysis" och har ett flexibelt schema utanför studierna. Från och med höstterminen 2022 kommer jag gå ner till att studera på halvfart och är taggad på att ta mig an ännu fler gig! Jag hoppar gärna in och jobbar på olika event eller tar uppdrag inom illustration, konst, grafisk design, textsättning, layout eller styling. Jag förgyller ockå gärna väggarna på er arbetsplats med min konst! Skapar även specialanpassade väggdekorer och konstverk på beställning. Kolla in min hemsida eller min Instagram @lavendelfabrik för att se mer av mitt konstnärskap. Del av Gigstrs utställning på Affordable Art Fair 2022, läs mer om mitt deltagande i länken längre ner.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Frilansande konstnär och illustratör som brinner för event!

  Kompetenser

  In Design,värdinna,layout,illustraton,PR,Photoshop,modeillustration,Illustrator,försäljning,eventförsäljning,event,konst,mode,styling,textsättning

  Plats

  Distans, Stockholm, London, Örebro

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Praktikant på Skobranschrådet PR

  Skobranschrådet är en PR byrå med inriktning på skobranschen.Våren 2019 hade jag min praktik hos dom. Jag fick lära mig hur maskineriet bakom en PR-byrå fungerar, planera och utföra event, samarbeta med stylister och fotografer etc.

  1-3 års erf.

  🚀

  Grafisk Designer för tidningen "Konstsmide"

  "Konstsmide" är en tidning från Konstsmidesföreningen. Sedan 2019 har jag gjort layout och textsättning för det fysiska magasinet som ges ut 4 ggr per år.

  3-5 års erf.

  🚀

  Värdinna på "Julius Hus"

  "Julius Hus" är ett aktivt museum och en konferensvåning på Södermalm i Stockholm. Sedan 2017 har jag arbetat extra som värdinna där genom eventfirman Eventpersonal.se. Julius Hus är från 1880-talet i originalskick och mitt ansvar är att ge besökarna en unik upplevelse i de fantastiska lokalerna och se till att besökarna behandlar det som ett "aktivt museum".

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Swedish Fashion Council, Konstsmidesföreningen, Östhammars kommun

  Väggdekor "Tillbaka till kråkslottet" till barnhörnan i Biblioteket och kulturhuset i Östhammar.

  Målsättningen

  Målsättningen var att bidra med ett konstverk som skapar en känsla av fantasi och spänning till barnhörnan. Bilden ska både fungera som dekor och som ett hjälpmedel för barnens fantasi.

  Resultatet

  Väggdekoren har varit mycket uppskattad bland både besökare och personal. Bildens innehållsrikedom har bidragit till att fantasin och lyriken får ännu större utrymme i barnhörnan.

  Skivomslag för bandet "Tall Tales" album

  Målsättningen

  Att skapa ett grafiskt och positivt omslag med känslan av att något nytt väntar

  Resultatet

  Se bilder på www.wendla.se/portfolio eller

  Modeillustrationer som visar trender inom skor för våren 2021, i uppdrag av Skobranschrådet

  Målsättningen

  Lekfulla och inspirerande illustrationer

  Resultatet

  Se resultat på www.wendla.se/portfolio

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan