Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Maria

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Maria

  Jag är utbildad redigerare från Medieinstitutet och arbetar i Premiere Pro och After Effects. Tidigare kunder består bl a av Stockholms Golfförbund, Kicks samt Rusta. För referenser och arbetsprov kolla in min hemsida: www.roafilm.com. Jag har även lång och bred erfarenhet av arbete på scen och framför kameran samt inom administration. Jag är en kreativ, noggrann och målmedveten person med designöga och humor som sprider positiv energi omkring mig. Hur kan jag hjälpa dig idag?

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Jag hjälper företag med filmproduktion, Voice Over och event.

  Kompetenser

  Editor,Film,PremierePro,Beställningsfilm,Speaker,Röstskådespelare,Dubbning,Komedienne,Filmredigerare,Adobe CC,VO,Skådespelare,Voice-over,After Effects,Photoshop,InDesign,Adobe Audition,keynote,Powerpoint,Officepaketet,Konferencier,Programledare

  Plats

  Distans, Stockholm,

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Filmproduktion

  En film säger mer än tusen ord. Med en filmad företagspresentation eller animerad reklamskylt som tydligt presenterar ditt varumärke når du fler potentiella kunder med ditt budskap. Jag samarbetar med professionella fotografer så du ska få så bra material som möjligt till din film.​ Kanske du har eget filmat material? Inga problem, jag hjälper dig med det också. Jag klipper och efterbearbetar materialet. Här ingår ljudläggning inklusive musik, basic grade samt grafik. Sedan levererar jag materialet i de format du önskar t. ex. för sociala medier. Jag hjälper dig även med projektledning, regi, manusbearbetning och annat du önskar. Och en sak till - vi kommer ha roligt också. :)

  1-3 års erf.

  🚀

  VO/Speaker

  Behöver du en speaker/VoiceOver/dubbare till ditt projekt? Det kan vara reklam, radio, information, animation, instruktionsfilm etc. Jag har egen studio och använder Röde NT-USB mikrofon samt Adobe Audition för efterbearbetning.

  3-5 års erf.

  🚀

  Konferencier/programledare/komedienne

  Med 20 år i ryggen som skådespelerska/komedienne och programledare kan jag med humor och lyhördhet leda ert evenemang. Söker ni även föreläsare kan jag rekommendera min och min kollegas Kommunikations-Komik, en specialskriven föreläsning-workshop-humor-föreställning som baseras på ert företags behov av att förbättra er kommunikation i arbetsgruppen. Bokas via www.honochjag.se alternativt hos www.kvinnligatalare.se

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Stockholms Golfförbund, Kicks, Fondberg & Vincent, Grow Internationals m.fl.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan