Maria Olsson

Maria Olsson

Jag hjälper företag med filmproduktion, Voice Over och event.

Distans, Stockholm,

🚀

Filmproduktion

En film säger mer än tusen ord. Med en filmad företagspresentation eller animerad reklamskylt som tydligt presenterar ditt varumärke når du fler potentiella kunder med ditt budskap. Jag samarbetar med professionella fotografer så du ska få så bra material som möjligt till din film.​ Kanske du har eget filmat material? Inga problem, jag hjälper dig med det också. Jag klipper och efterbearbetar materialet. Här ingår ljudläggning inklusive musik, basic grade samt grafik. Sedan levererar jag materialet i de format du önskar t. ex. för sociala medier. Jag hjälper dig även med projektledning, regi, manusbearbetning och annat du önskar. Och en sak till - vi kommer ha roligt också. :)

1-3 års erf.

🚀

VO/Speaker

Behöver du en speaker/VoiceOver/dubbare till ditt projekt? Det kan vara reklam, radio, information, animation, instruktionsfilm etc. Jag har egen studio och använder Röde NT-USB mikrofon samt Adobe Audition för efterbearbetning.

3-5 års erf.

🚀

Konferencier/programledare/komedienne

Med 20 år i ryggen som skådespelerska/komedienne och programledare kan jag med humor och lyhördhet leda ert evenemang. Söker ni även föreläsare kan jag rekommendera min och min kollegas Kommunikations-Komik, en specialskriven föreläsning-workshop-humor-föreställning som baseras på ert företags behov av att förbättra er kommunikation i arbetsgruppen. Bokas via www.honochjag.se alternativt hos www.kvinnligatalare.se

5+ års erf.

😎

Plats

Distans, Stockholm,

Om mig

Jag är utbildad redigerare från Medieinstitutet och arbetar i Premiere Pro och After Effects. Tidigare kunder består bl a av Stockholms Golfförbund, Kicks samt Rusta. För referenser och arbetsprov kolla in min hemsida: www.roafilm.com. Jag har även lång och bred erfarenhet av arbete på scen och framför kameran samt inom administration. Jag är en kreativ, noggrann och målmedveten person med designöga och humor som sprider positiv energi omkring mig. Hur kan jag hjälpa dig idag?

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Foto, film, ljud

Event

Administration

Övrigt

🎯

Mina kompetenser

Editor,Film,PremierePro,Beställningsfilm,Speaker,Röstskådespelare,Dubbning,Komedienne,Filmredigerare,Adobe CC,VO,Skådespelare,Voice-over,After Effects,Photoshop,InDesign,Adobe Audition,keynote,Powerpoint,Officepaketet,Konferencier,Programledare

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Stockholms Golfförbund, Kicks, Fondberg & Vincent, Grow Internationals m.fl.

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Maria Olsson

Förfrågan till

Maria

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.