Katarina Nordström

Katarina

Marknadsförare med erfarenhet av projektledning

Stockholm

🚀

Eventplanering

Planering, konceptutveckling, logistik, kund- och leverantörkontakt, genomförande, budgetering, uppföljning, osv,

1-3 års erf.

🚀

Researrangör

Bokning av tjänster, research på destination, finna unika upplevelser, hitta billigaste och bästa resealternativen, osv.

3-5 års erf.

🚀

Eventpersonal

Vad du än behöver för personal till ditt event så är jag säker på att jag kan hantera jobbet galant - alltid med ett leende!

3-5 års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Hej! Katarina heter jag och är en positiv tjej med passion för projektledning och minnesvärda upplevelser. Jag är en driven och ambitiös person med en lång internationell bakgrund efter att ha bott och studerat runtom hela världen. Jag älskar att pröva på nya upplevelser och är ofta den i vänskapskretsen som tar nya initiativ. Jag har studerat två år service management samt har jobbat inom service i flera omgångar vilket har gett mig färdigheter inom kundbemötande, och jag är van vid ett högt arbetstempo. Jag har en examen i Sales and Marketing från Copenhagen Business Academy där jag mina sista månader arbetade på Norrsken Foundation som Event Intern. På Norrsken jobbade jag framförallt med event och projektledning och jag fick chansen att leda flera av deras main partners interna och externa events. Detta inkluderade att ta hand om all kommunikation med kunder och leverantörer, att skapa innehåll, budgetera, göra bokningar och lägga beställningar, osv. Jag gjorde även projektuppföljning efter varje event och sammanställde budgeten. Vidare så blev jag en expert på att skapa engagerande online och hybrid event. I mitt arbete är jag strukturerad, målinriktad och tycker om att vara spindeln i nätet. Jag har kompetenser inom projektledning, eventplanering, konceptualisering, marknadsföring och mycket mer. Jag är hungrig efter nya utmaningar och kunskap och jag har en viljestyrka och kreativitet som gör att jag lär mig fort. 2018 blev jag medgrundare av Ocean Run, ett välgörenhetslopp som uppmärksammar plastföroreningar i våra hav. Jag tog ledning i att bygga upp varumärket från grunden samt att hantera all marknadsföring. Jag hade kontinuerlig kontakt med partners och leverantörer och lyckades signa flera sponsorer till eventet, bl.a. Carlsberg och Berendsen. Ocean Run gick av stapeln två år i rad i Köpenhamn och blev en succé. Vi dubblade antalet deltagare och tredubblade mängden pengar vi samlade in. Vid sidan av studierna i Köpenhamn jobbade jag även som marknadsassistent för Zleep Hotels. Några av mina dagliga sysslor var att skapa web- och SoMe content, skriva pressmeddelanden och nyhetsbrev, SEO, enklare grafiska uppgifter och att analysera kunddata. Jag gör allt jag kan för att leverera ett fantastiskt resultat och för att ge kunden en värdefull upplevelse för livet.

Hur jag tar betalt

Få lön direkt av uppdragsgivaren

Områden

Event

Event

Digital marknadsföring

SEO/SEM

🎯

Mina kompetenser

Kundvård,Email marketing,Projektledning,Eventplanering,Hybrid event,SEO/SEM,SoMe marketing,Service management,Logistik,Budgetera,Konceptutveckling,Google Analytics,Resultatorienterad

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Norrsken Foundation, Zleep Hotels, Läkarförbundet, Ica, Le Pacte

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Katarina Nordström

Förfrågan till

Katarina

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.