Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Beata

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Beata

  Nyutexaminerad Service Management student tillbaka i Stockholm efter studier vid Lunds Universitet. Som person är jag utåtriktad och älskar att vara i händelsernas centrum. Brinner för mötet med människor och skulle själv säga att jag är en bra försäljare. Är även nyfiken och villig att lära mig, trivs som bäst med varierade arbetsuppgifter och utlovar resultat. Mångårig erfarenhet från evenemangsbranschen och har därmed gjort det mesta. Nu med min utbildning och arbetserfarenhet är jag i första hand ute efter en roll där jag är mer ”spindeln i nätet”, kanske som projektledare? Mitt mål är att arbeta med HR/kommunikation då jag har ett intresse för människor samt är bra på att uttrycka mig i text. Sedan är jag kreativt lagd och väldigt idérik som person.

  Kort pitch

  Driven, välstrukturerad, analytisk lagd.

  Kompetenser

  Social selling,Kundvård,Kundrelationer

  Plats

  Distans, Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Philip Morris, Ben And Jerry, Coca-Cola, Spotify etc

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm