Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Alice

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Alice

  Jag är en 23-årig tjej som är uppvuxen och bosatt i Stockholm, som precis har tagit examen i en kandidat i Service Management på Lunds Universitet. Andra personer brukar oftast beskriva mig med adjektiv såsom energisk, nyfiken och öppensinnad. Jag har lätt för att ta mig an nya uppgifter och strävar efter att alltid arbeta så lösningsorienterat som möjligt. I detta avseende är jag mycket effektiv, vilket jag tror har att göra med att jag är organiserad och noggrann samt att jag är lyhörd när instruktioner ges. Tidigare erfarenheter kommer dels från min utbildning, där jag fått goda teoretiska kunskaper i marknadsföring och ekonomi såväl som HR. Denna bredd av kunskap är en stor drivkraft som även kan appliceras i praktiska sammanhang. Jag har även arbetat och praktiserat en hel del. Det har alltid varit viktigt för mig att kombinera studier med jobb av vardaglig karaktär. Har bland annat jobba inom media, PR, mode, försäljning och så vidare. Utöver detta så brinner jag för mode, kläder och hållbarhet vilket gör att jag har bra koll inom dessa områden också. Hoppas vi hörs! :)

  Kort pitch

  Ung driven kvinna från Stockholm.

  Kompetenser

  Photoshop,Illustrator,Visma Administration,Office

  Plats

  Östermalm, Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  T.ex. Bizkit Havas, VASS PR, JTI Sweden, Sambla, TRG redovisning, Event

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm