Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Elin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Elin

  Jag är en frilansande skådespelare som arbetar med content creation, nyhetsbrev, marknadsföring, sociala medier och som webbredaktör vid sidan av. Har länge arbetat inom event och älskar att träffa människor! Behöver du en person som åker med på en turné, så är jag rätt person för jobbet. Sedan 2019 driver jag produktionsbolget Manysonfilm och har just producerat vår 4:e kortfilm. Jag frilansar även som scenograf och skådespelare.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  I'm enthusiastic, entrepreneurial and outgoing.

  Kompetenser

  Canva,CAD,ArchiCAD,3Dmodellering,Shopify,Instagram,Facebook,Styrelsearbete,Struktur,Skådespeleri,Maskot,Event,Guide,Utbildare,Föreläsare

  Plats

  Distans | Stockholm | Turnéer i Sverige samt Internationellt

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Content Creation

  Jag hjälper er att skapa snyggt content till sociala medier. Både stilla, animerat och rörligt. Har lång erfarenhet inom filmskapande och design och ett öga för färg, form och komposition.

  1-3 års erf.

  🚀

  Social Media Manager

  Diplomerad Social Media Manager och Content Creator via Social Media Academy av Alexandra Bylund.

  1-3 års erf.

  🚀

  Skådespelare

  Behöver du en skådespelare till en utbildningsfilm eller reklam för ditt företag? Jag har arbetar framför och bakom kameran sedan 2017 och kan hjälpa dig att vara en röst eller ett ansikte för er produkt eller tjänst.

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Manysonfilm, Baluba, Filmlance, PS Occation, LEGO World, Michelin, Fästingbussen, Bulls Licensing, Swedavia, True Stories, Mash, Trippy, Melodifestivalen, Onlinepizza, Silja Line, Skypark Vaxholm, LRF, Mercedes Benz, Tesla, Mitsubishi, Pharma Way, Friskis

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan