Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Carl

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Carl

  Jag är en grafisk designer och konstnär som ägnat mig åt kreativt skapande i över 20 år. Jag har dessutom lång erfarenhet av musikindustrin, både som artist och som musikredaktör på Spotify. Idag jobbar jag som frilansande grafisk designer och har hjälpt ett brett spektrum av kunder med logotyper, trycksaker, skivomslag, brädspel, böcker och många andra saker. Jag har därför en djup förståelse för de visuella och kommunikativa behoven både från kreatörers och företagares perspektiv. Tveka inte att höra av dig och berätta om vad du behöver hjälp med!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Erfaren och kreativ grafisk designer

  Kompetenser

  Grafisk design,Logotyper,Trycksaker,Illustratör,Photoshop,InDesign,Illustrator

  Plats

  Distans | Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Grafisk design

  Utifrån din bransch, produkt eller behov kan jag skapa en rad olika saker såsom logotyp, trycksaker t.ex. visitkort, broschyrer, annonser och böcker eller grafik för digitala annonser, webbsajter och sociala medier. Oavsett om du är nystartad eller väletablerad så hjälper jag dig på vägen att nå fram till din målgrupp med det budskap du vill förmedla.

  5+ års erf.

  🚀

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan