Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Radik

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Radik

  Hej och välkommen! Radik heter jag och min kreativa jobbresa började som professionell Photoshop-användare. Jag är vinnare av Chicago-fototävlingen som genomfördes av Phlearn. Efter det utvecklade jag mig inom design, motion graphic och programmering. Jag hjälper företag att ta fram deras idéer i den tekniska världen enligt deras branding. Jag är även CTO på Gigstr så jag hjälper er gladeligen att ta fram hela team och lösningar för er utmaning!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  CTO & Art Director på Gigstr

  Kompetenser

  Photoshop,After Effects,Premier Pro,Javascript & jQuery,Projektledning,Google Tag Manager,Retargeting,Google Analytics

  Plats

  Stockholm, distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Tar fram ett team som bygger din plattform & hemsida

  Som CTO på Gigstr vet jag vilka kompetenser som krävs för att bygga en snygg och konverterande plattform/hemsida. Jag tillsammans med Gigstrs rekryteringsexperter tar fram ett team och lösning för att göra din plattform/hemsida toppmodern, funktionell och i linje med ditt varumärke.

  5+ års erf.

  🚀

  Rekryterar in rätt kompetens inom IT, marknadsföring m.m.

  Med Gigstr kan du hitta rätt talang för ditt företag inom IT, marknadsföring, design, sälj och support! Vår bemanning och rekrytering är antagligen Nordens mest flexibla. Skriv till mig så matchar jag dig med rätt lösning.

  5+ års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Gigstr, Warner Bros., VOI

  Professional photo manipulation is my biggest passion. Every time an opportunity arises to create something out of ordinary or out the world I enjoy every minute of it. I love working in Photoshop and make your ideas come true. Some of the images consist of around 86 different assests 🙂

  Målsättningen

  Resultatet

  Målsättningen

  Resultatet

  Målsättningen

  Resultatet

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan