Alexander Åström

Alexander

CMO Gigstr - tar fram rätt lösning!

Stockholm

🚀

Tar fram ett team av specialister inom marknadsföring

Jag har en masterexamen inom marknadsföring och har jobbat på internationella storbolag såväl som startups. Vi på Gigstr är experter på bemanning och rekrytering inom marknadsföring, IT, sälj och support och om du hör av dig till mig tar jag fram ett förslag på hur ett specialistteam kan uppa ditt game inom digital och fysisk marknadsföring, vilket är det jag själv kan bäst. Vi börjar med en audit (granskning) av era nuvarande kanaler och budskap och tar det sen därifrån!

5+ års erf.

🚀

Skriver er pressrelease, media-pitch eller bloggpost

Jag älskar att skriva texter så pass mycket att jag på kvällstid tar gig inom textförfattande (det man med coola engelska ord kallar copywriting). Jag har framförallt erfarenhet av pressreleaser, pitchar till journalister, blogginlägg för B2B och sociala medier-texter. Vad behöver du hjälp med?

5+ års erf.

🚀

Sätter ihop er med bemannings- och rekryteringsexperter inom IT, sälj, support, marknadsföring, design och mer!

Med Gigstr kan du hitta rätt talang för ditt företag! Vår bemanning och rekrytering är antagligen Nordens mest flexibla. Skriv till mig så matchar jag dig med rätt lösning.

5+ års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Hej! Jag heter Alexander och är marknadschef här på Gigstr. Jag är rätt duktig på digital marknadsföring, sociala medier, PR och eventmarknadsföring. Om du kontaktar mig hjälper jag dig att ta fram ett team av specialister för just ditt behov. Det gör jag bäst om behovet är marknadsföringsrelaterat men jag hjälper dig även IT, design, sälj och support - dessa områden har vi nämligen också fenomenala lösningar för!

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Digital marknadsföring

SEO/SEM

Copywriting

Growth hacking

Sociala medier

Event

🎯

Mina kompetenser

Marknadsstrategi,B2B-marknadsföring,Marknadsundersöking,Mailchimp,Google Analytics,Google Ads,Facebook Business Manager,Sociala medier,PR,Webflow,Wordpress,Hubspot,Shopify,LinkedIn,Eventmarknadsföring,Digital annonsering

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Gigstr, Philips, Samsung

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Grundade samhällsinitiativet Telefonapoteket tillsammans med kompisarna på Meds Apotek. Gigstr tillsatte därför ett team av digitalt kunniga servicepersoner som genom heta linjen på Telefonapoteket kunde guida seniorer i att beställa alltifrån BankId till receptbelagd medicin. Initiativet blev ett både uppskattat och viktigt initiativ under pandemins värsta månader.

Målsättningen

Utmaningen var att allt för få äldre visste hur de beställde sina livsviktiga recept digitalt. Målet var att initiativet skulle spridas brett och hjälpa äldre inte borde gå besöka fysiska apotek.

Resultat

Det blev en stor och omtalad framgång och delades av alltifrån politiker som Ebba Busch, till profiler som Pernilla Wahlgren och influencers som Therese Lindgren.

Nu erbjuder vi tillsammans med Gigstr dessa människor sysselsättning och en chans att hjälpa till med ett livsviktigt uppdrag.
Marika Baltscheffsky, CMO Meds i intervju med tidningen Resumé

Tog tillsammans med Nordic Tech House fram en lösning för e-handlaren Campadre och betaltjänsten iZettle (nuvarande Zettle by Paypal) i form av en eventarena utformad som en popup-butik där betallösning, butiksteknik, personal och inredning ingick. Popup-personalen sourcades snabbt och effektivt från Gigstrs community.

Målsättningen

Målet var att skapa awareness hos nya kundgrupper och lojalitet hos befintliga. Utöver detta var popup-kampanjen ett experiment i hur du som digital ehandlare kan kombinera fysisk och digital handel.

Resultat

Den innovativa och omskrivna popuppen driftades av oss på Gigstr under 3 månader, var plats för en mängd olika event och delades flitigt av media, influencers, artister och shoppingsugna konsumenter.

Vi har länge pratat om att gränsen mellan att driva företag online och offline håller på att suddas ut. Vi är med på det här initiativet för att på ett kul sätt visa upp vad som kan hända där i gränslandet och vad generation z, som i dag utgör en tredjedel av alla konsumenter, efterfrågar.
Sara Arildsson, operativ chef på iZettle.

Initiativtagare till det unika samarbetet mellan Gigstr och Klarna där vi hjälpte Klarna-handlare med deras fysiska handel. Gigstr erbjöd handlarn allt de behövde för att komma igång - personal, popups, demo/sampling eller event. Med hjälp av Klarnas produkter får de som alltid betalt för de varor de säljer.

Målsättningen

Målet var att förlänga Klarnas företagskunders e-handelsverksamhet till det fysiska rummet på nolltid.

Resultat

Vi byggde en "ehandel för popups" så att Klarnas handlare och andra popup-curious företag kunde aktivera sina varumärken fysiskt. Det omtalades i flertalet svenska medier såsom Omni.

“Tillsammans med Gigstr tillför vi nu ytterligare en dimension i vårt breda erbjudande till svenska e-handlare”
Christian Cabau, marknadschef på Klarna

Tillbaka

Alexander Åström

Förfrågan till

Alexander

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.