Alexander Åström

Alexander Åström

CMO Gigstr - tar fram rätt lösning!

Stockholm

🚀

Tar fram ett team av specialister inom marknadsföring

Jag har en masterexamen inom marknadsföring och har jobbat på internationella storbolag såväl som startups. Vi på Gigstr är experter på bemanning och rekrytering inom marknadsföring, IT, sälj och support och om du hör av dig till mig tar jag fram ett förslag på hur ett specialistteam kan uppa ditt game inom digital och fysisk marknadsföring, vilket är det jag själv kan bäst. Vi börjar med en audit (granskning) av era nuvarande kanaler och budskap och tar det sen därifrån!

5+ års erf.

🚀

Skriver er pressrelease, media-pitch eller bloggpost

Jag älskar att skriva texter så pass mycket att jag på kvällstid tar gig inom textförfattande (det man med coola engelska ord kallar copywriting). Jag har framförallt erfarenhet av pressreleaser, pitchar till journalister, blogginlägg för B2B och sociala medier-texter. Vad behöver du hjälp med?

5+ års erf.

🚀

Sätter ihop er med bemannings- och rekryteringsexperter inom IT, sälj, support, marknadsföring, design och mer!

Med Gigstr kan du hitta rätt talang för ditt företag! Vår bemanning och rekrytering är antagligen Nordens mest flexibla. Skriv till mig så matchar jag dig med rätt lösning.

5+ års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Hej! Jag heter Alexander och är marknadschef här på Gigstr. Jag är rätt duktig på digital marknadsföring, sociala medier, PR och eventmarknadsföring. Om du kontaktar mig hjälper jag dig att ta fram ett team av specialister för just ditt behov. Det gör jag bäst om behovet är marknadsföringsrelaterat men jag hjälper dig även IT, design, sälj och support - dessa områden har vi nämligen också fenomenala lösningar för!

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Digital marknadsföring

SEO/SEM

Copywriting

Growth hacking

Sociala medier

Event

🎯

Mina kompetenser

Marknadsstrategi,B2B-marknadsföring,Marknadsundersöking,Mailchimp,Google Analytics,Google Ads,Facebook Business Manager,Sociala medier,PR,Webflow,Wordpress,Hubspot,Shopify,LinkedIn,Eventmarknadsföring,Digital annonsering

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Gigstr, Philips, Samsung

Skapa förfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.