Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Rasmus

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Rasmus

  Gigstr är en bemanningstjänst inom marknadsföring, sälj och tech. Vi vill skapa en hållbarare gigekonomi och bemanningsbransch genom att matcha rätt talang och rätt gig med hjälp av en unik kombination av ny teknik och personlig service. På detta sätt gör vi det enklare för företag att växa och talanger att få gig. Fler jobb skapas. Alla vinner. Efter att ha matchat 1000-tals talanger med gig har Techarenan i Almedalen korat Gigstr till ett av Skandinaviens 7 främsta framtidsbolag och medier som Svenska Dagbladet, TV2 Danmark, Dagens Nyheter och The Telegraph bl.a. beskrivit oss som gigekonomins goda kraft. Låt oss hitta rätt talang för ditt företag eller rätt gig för din talang!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  VD Gigstr

  Kompetenser

  Tech,Ekonomi,Affärsledning,Säljledning,Marknadsföring,Förhandling

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Sätter ihop er med projektledare för projekt inom IT, sälj, support, marknadsföring, design och mer!

  Med Gigstr kan du hitta rätt talanger och team för ditt projekt! Våra projektledare hjälper dig att definiera dina behov och tar fram en lösning. Skriv till mig så hjälper jag dig vidare.

  5+ års erf.

  🚀

  Sätter ihop er med bemannings- och rekryteringsexperter inom IT, sälj, support, marknadsföring, design och mer!

  Med Gigstr kan du hitta rätt talang för ditt företag! Vår bemanning och rekrytering är antagligen Nordens mest flexibla. Skriv till mig så matchar jag dig med rätt lösning.

  5+ års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  Gigstr, Tele2, Klarna, Swedbank, Voi, Telia, CL Fitness, Pensum, Norrsken, Veat, Dustin, Halebop, Tre med flera

  Det var corona-pandemi och allt fler svenskar förstod fördelarna med att att handla läkemedel digitalt istället för på fysiska apotek. Meds Apotek växte i raketfart. För att fortsätta kunna erbjuda exceptionell kundservice trots det mångdubblade köptrycket tog de hjälp av Gigstr.

  Målsättningen

  Meds var osäker på hur behovet skulle se ut längre fram och ville därför kunna vara flexibel och ha möjlighet att ta över personalen om behovet blev långvarigt. Något som vi på Gigstr alltid erbjuder.

  Resultatet

  Med en s.k. blixtbemanning tog Gigstr in ett 10-tal kundserviceproffs och ett 20-tal lagerhjältar på bara några dagar.

  Med detta erbjuder vi tillsammans med Gigstr sysselsättning och en chans att hjälpa till med ett livsviktigt uppdrag på samma gång.
  Marika Baltscheffsky, marknadschef på Meds

  Boost Health Club ökade sin försäljning kraftigt genom att samarbeta med Gigstrs digitala projektteam. Gigstrs projektledare och community av specialister hjälpte dem nå nya försäljningsresultat!

  Målsättningen

  Boost huvudutmaning var att informera om konceptet och få personer att testa anläggningarna, då det inte var många som visste om Boost Health Club till en början.

  Resultatet

  Teamet inledde med att skapa en marknadsstrategi och fungerar idag som en extern marknadsavdelning och driver såväl fysiska som digitala kampanjer.

  Vi är mycket nöjda med vårt beslut att börja samarbeta med Gigstr. Vi har lärt oss mycket tillsammans och uppskattar Gigstrs engagerade team.
  Patrik, VD Boost Health Club

  Vi bara älskar när ett gig leder till äkta (jobb)kärlek! Den juniora mjukvaruutvecklaren Monique Castro och health-tech-företaget Elsa Science gick från att dejta till ett ömsesidigt och exklusivt förhållande.

  Målsättningen

  Att hitta utvecklare är inte enkelt men Gigstr använde en kombination av vårt community på Gigstr.com headhunting och kreativ sociala medier-annonsering.

  Resultatet

  Elsa Science var osäker på deras långvariga behov. De använde då vår möjlighet att börja hyra in och tog sedan över kandidaten när de såg att behovet kvarstod .

  I want to thank you Gigstr for connecting me with this amazing company and being supportive and present during these past months. I feel very happy and lucky to be where I am today, so thank you!
  Monique Castro, Mjukvaruutvecklare på Elsa Science

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan