Ann-Sofie Aspling

Ann-Sofie

Driven, engagerad och leveranssäker multikompetent kreatör. Uppskattad för min lojalitet, kreativitet, leveranssäkerhet och förmåga att se helheter.

Distans, Stockholm

🚀

Logo, grafisk profil

Jag har lång erfarenhet av varumärkesprofilering och varumärkesbyggande, både som kreatör och som kravställare.

5+ års erf.

🚀

Trycksaker

Jag formger och gör layout samt hjälper er hitta ett bra tryckeri för alla typer av trycksaker. Det kan vara broschyrer, magasin, kataloger, visitkort ... allt mellan himmel och jord. Även större mässmaterial och liknande. Årsredovisningar och finansiell information.

5+ års erf.

🚀

Årsredovisningar

Det är inte alla formgivare som ger sig på finansiell information men jag gör det mer än gärna och har lång erfarenhet av både årsredovisningar och prospekt.

5+ års erf.

😎

Plats

Distans, Stockholm

Om mig

Grafisk formgivare, webbdesigner, SoMe koordinator FORMSÄKER MED ÖGA FÖR DETALJER BAKGRUND Jag har närmare 20 års erfarenhet av kommunikation / marknadsföring och varumärkesbyggande i rollen som grafisk formgivare, webbdesigner (UI/UX) och originalare, samt marknadskoordinator. Har mestadels frilansat men har även varit anställd som Art Director inhouse. Jag jobbar både med visuella helhetslösningar och enstaka produktioner. Både stort som smått, till stora och små företag inom olika branscher. Med andra ord har jag god erfarenhet från många olika typer av företag. Jag är snabb, rutinerad och lösningsorienterad. TRYCK & PRINT Tryck och print är min forte. Jag älskar att ta fram logos och grafiska profiler. Tycker att det är skitkul att formge en folder, broschyr eller tidning. Har gjort det mesta från visitkort till storformat som vägskyltar, mässmaterial och årsredovisningar. WEBB, SoMe & DIGITALT Som webbdesigner har jag skapat design och form men även programmerat HTML, CSS och JavaScript. Nu jobbar jag mest med Wordpress. Har med andra ord en bra förståelse för vad som funkar och inte när det gäller frontend och backend. Jag gör även grafisk produktion och postning på sociala media. Jag är hyfsat insatt i SEO/SEM. PowerPoint är också något du kan be mig om hjälp med. Fixar även grafisk formgivning och produktion av enklare rörligt material, annonser och banners. KVALITET Min styrka har jag i ett flexibelt, nyfiket och kvalitetsmedvetet tänk samt lång och gedigen erfarenhet. Det är viktigt att alltid leverera ett bra arbete. Jag uppskattas för min lojalitet, driv och leveranssäkerhet!

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Inga områden angivits

🎯

Mina kompetenser

Grafisk design,Sociala medier,Varumärkesstrategi,Content,Facebook,Instagram,LinkedIn,Digital marknadsföring,Adobe Photoshop,Indesign Illustrator,Wordpress,webbdesign,Sociala medier,innehåll,content,grafisk formgivare,webbdesigner,innehållsproducent,rörligt,Premier Pro,After effects

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

WSP group, Ernst & Young, Gambro, Plop Produktion, Steen & Ström, Naturbalans, Narva Kommunikation, GE Moneybank, Agria, SinterCast, Meze design och många många fler

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Ann-Sofie Aspling

Förfrågan till

Ann-Sofie

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.