Viktor Kasurinen

Viktor

Erfaren colorist och filmredigerare

Stockholm, Distans

🚀

Colorist & Videoretuscherare

Jag hjälper dig eller ditt företag att ta era videor och reklamfilmer till nästa nivå med en snygg finish i gradingstudion. En bra färgkorrigering ger en film den där extra professionella touchen och framhäver det bästa ur råmaterialet samtidigt som man döljer de mindre skavankerna som uppstår även i de bästa produktionsförhållanden. Min rigg funkar för leveranser upp till 6k upplösning och jag kan garantera färgkorrekta leveranser för webben och SoMe-plattformar. Bifogat i min profil finns några exempel på projekt som jag har grade:at för.

3-5 års erf.

🚀

Klippare/redigerare

Jag är en van filmklippare av företagscontent & reklamfilm som alltid gör mitt bästa för att sätta mig in kundens behov och framhäva ett kärnfullt budskap på anpassat efter önskad målgrupp. Jag är också van vid att anpassa flera versioner av samma klippning för att bäst fungera på olika sociala medier. Några av varumärkena jag producerat filmer för är Swish, ICA Buffé, Hammarby Fotbollsförbund, Klarna m.fl.

3-5 års erf.

🚀

😎

Plats

Stockholm, Distans

Om mig

Jag är en film & tekniknörd med en passion för kommunikation och videoredigering. I min roll som filmklippare så är jag van vid att leverera hela projekt från start till slut och därmed ta mig an både redigeringen, ljudmixning, grafik och färgkorrigering. Jag tycker att det är väldigt kul att grotta ned mig i ett ämne och hitta de små guldklimparna som till slut utgör det färdiga resultat. Med andra ord så skräms jag inte bort av filmer om komplexa ämnen eller med svårkommunicerade budskap.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Podcasts

Foto, film, ljud

Digital marknadsföring

Sociala medier

🎯

Mina kompetenser

Film,Content,Digital marknadsföring,Colorgrading,Färgkorrigering,DaVinci Resolve,Klippning,Videoredigering,Audio Mixing,Premiere Pro

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Klarna, ICA Buffé, Ellos, Swish, m.fl.

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Viktor Kasurinen

Förfrågan till

Viktor

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.