Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Hedda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Hedda

  Jag är en social, positiv och allmänt glad tjej som tycker om att möta nya människor och nya utmaningar. Jag är inte rädd för nya sammanhang och tar mer än gärna intiativ. Jag skulle vilja jobba med event och service eftersom det innebär en möjlighet att jobba i nya sammanhang och träffa nya människor. Jag bor i Stockholm – Bromma – och studerar samhällsvetenskap på Norra Reals Gymnasieskola. På fritiden är jag med vänner, studerar och dansar. Jag är punktlig, ambitiös, noggrann och effektiv. Jag jobbar bra såväl i grupp som individuellt. Jag har tidigare jobbat med Gigstr och som läxhjälp i matte. Även om jag inte har så mycket arbetslivserfarenhet lär jag mig snabbt, är bra på att följa instruktioner och är självgående.

  Kort pitch

  Social, positiv samhällsvetare

  Kompetenser

  Grafisk design,Sociala medier,Instagram,Twitter,Eventförsäljning

  Plats

  Stockholm, Distans

  Hur jag tar betalt

  Få lön direkt av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Hallon, 3 Vänners glass, Triumf glass, Marathongruppen

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm