Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Hamada

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Hamada

  Som person är jag ambitiös, strukturerad, självgående och drivs av en nyfikenhet för nya utmaningar. Ser alltid problem som en möjlighet till utveckling. Jag trivs av att arbeta i grupp och strävar efter att tillsammans hitta gemensamma lösningar. Jag är redo att kavla upp ärmarna och lära mig en massa nytt i ett högt arbetstempo. Om ni återkommer till mig kommer jag så utförligt som möjligt förklara vad ni får ut av att anställa mig. Tack på förhand!

  Kort pitch

  Erfarenhet av digital mätning, SEO & SEM

  Kompetenser

  Google Ads,SEO,SEM,Hubspot Marketing,Content,Google Analytics,Sociala medier,CRO,Digital marknadsföring,Excel,Google Tag Manager,Google Data Studio,Klipfolia,Google Optimize,Hotjar,Webflow,Facebook Ads Manager,Instagram Ads,Canvas,Google Search Console

  Plats

  Distans, Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Gigstr

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm