Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Thomas

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Thomas

  Jag är en utåtriktad person med starkt driv som alltid lyssnar på personers behov men även föreslår alternativ, vara proaktiv och lösningsorienterad. Det är viktigt för mig att vinna förtroende så att de företagskunder jag arbetar känner att de kan lita på mig. På så sätt har jag lyckats med många bra sälj genom åren i de företag som jag varit verksam i. Jag trivs allra bäst när jag får ta ansvar och kan vara med att påverka.

  Kort pitch

  Jag är en ödmjuk person med driv och stor social kompetens

  Kompetenser

  Social selling,B2B-försäljning,Kundvård,Projektledning,KAM,Telefonförsäljning,Affärsutveckling,Fältförsäljning,Säljledning

  Plats

  Distans, Stockholm, Uppsala

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Interims uppdrag inom - försäljning - projekt - affärsutveckling

  Hjälper företag och professionella idrottsföreningar att utveckla befintliga kundrelationer med företag och partners med aktiviteten Affärstorget. Genom aktiviteten hjälper du dina befintliga kunder till fler och riktiga affärer. Företagsnytta hjälper även företag och organisationer under perioder vid uppstart vid ny säljorganisation, stärka befintlig organisation vid exempelvis föräldraledighet, vid pension av medarbetare i väntan på ny medarbetare eller leda ett nytt eller pågående projekt. Företagsnyttas mål är att hjälpa företag vid behov under kortare eller längre perioder med:

  5+ års erf.

  🚀

  🚀

  8

  8

  Företag jag har jobbat med:

  Golfhäftet i Sverige AB, Brick Technology AB

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm