Thomas Westberg

Thomas Westberg

Jag är en ödmjuk person med driv och stor social kompetens

Distans, Stockholm, Uppsala

🚀

Interims uppdrag inom - försäljning - projekt - affärsutveckling

Hjälper företag och professionella idrottsföreningar att utveckla befintliga kundrelationer med företag och partners med aktiviteten Affärstorget. Genom aktiviteten hjälper du dina befintliga kunder till fler och riktiga affärer. Företagsnytta hjälper även företag och organisationer under perioder vid uppstart vid ny säljorganisation, stärka befintlig organisation vid exempelvis föräldraledighet, vid pension av medarbetare i väntan på ny medarbetare eller leda ett nytt eller pågående projekt. Företagsnyttas mål är att hjälpa företag vid behov under kortare eller längre perioder med:

5+ års erf.

🚀

🚀

😎

Plats

Distans, Stockholm, Uppsala

Om mig

Jag är en utåtriktad person med starkt driv som alltid lyssnar på personers behov men även föreslår alternativ, vara proaktiv och lösningsorienterad. Det är viktigt för mig att vinna förtroende så att de företagskunder jag arbetar känner att de kan lita på mig. På så sätt har jag lyckats med många bra sälj genom åren i de företag som jag varit verksam i. Jag trivs allra bäst när jag får ta ansvar och kan vara med att påverka.

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Försäljning

Event

🎯

Mina kompetenser

Social selling,B2B-försäljning,Kundvård,Projektledning,KAM,Telefonförsäljning,Affärsutveckling,Fältförsäljning,Säljledning

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Golfhäftet i Sverige AB, Brick Technology AB

Skapa förfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.