Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Malin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Malin

  Jag är nyfiken och ambitiös med ett stort intresse av digital marknadsföring för speciellt småföretagare eftersom jag tidigare har drivit eget under några år. Min aningen krokiga väg till marknadsföring gick från en kandidatexamen i psykologi där människor och kommunikation alltid varit ett stort intresse. Därifrån startade jag upp mitt eget företag som internationell föräldrahandledare som jag drev i fyra år innan intresset för marknadsföring blev större än lusten att övertyga föräldrar att inte aga sina barn. Marknadsföringsintresset tog mig vidar till YH-utbildningen Onlinemarknadsförare på Medieinstitutet där jag befinner mig nu samtidigt som jag frilansar vid sidan av. Med mitt intresse för människor och kommunikation har jag en bra förståelse för målgrupper, deras behov och kundresa. Jag har tidigare jobbat mycket med innehållsmarknadsföring, SEO, hemsidor, sociala medier och Facebookannonser.

  Kort pitch

  Digital marknadsförare med öga för design

  Kompetenser

  WordPress,SEO,Content,Sociala medier,Varumärkesstrategi,Digital marknadsföring,Facebook,Instagram,LinkedIn,Leadsgenerering,Marknadsplan,Mediestrategi,Webdesign

  Plats

  Distans

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Like Ink, AweSum Cakes, IVAR studios

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm