Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Helena

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Helena

  I have built and implemented the recruitment process as well as HR routines from scratch within Gigstr. I work with operational and strategic activities within HR management where I have among other things developed interview- and assessment guides, created onboarding programs for new employees and implemented HR systems. I also have the overall responsibility for talent acquisition as well as recruitment and management of employed consultants.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Bemanning- och Rekryteringsexpert på Gigstr

  Kompetenser

  Rekrytering,HR,Bemanning,Kandidaturval,Arbetsrätt,Talent Acquisition ,Intervjuteknik,Second Opinion

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Tar fram en flexibel bemanningslösning, extra allt!

  Det är mycket att hålla reda på när du ska hitta rätt talang för ditt företag. Jag tar fram en kravprofil, jobbannonserar, headhuntar, intervjuar, testar och gör sen ett urval av de främsta kandidaterna som jag presenterar för dig. Vi på Gigstr erbjuder bemanningslösningar och tar arbetsgivaransvar med kollektivavtal. Inga krångliga utköpsklausuler eller dolda kostnader, det ska vara flexibelt att jobba med rätt talang!

  3-5 års erf.

  🚀

  Hittar rätt talang till dig genom träffsäker rekrytering!

  Efter ett uppstartsmöte tar fram en kravprofil på kandidaterna du söker, jag annonserar ut jobbet, headhuntar, intervjuar, testar och gör sen ett urval av de främsta kandidaterna som jag presenterar för dig. Detta till marknadens kanske bästa pris. Hör av dig så hjälper jag dig hitta rätt i talangdjungeln!

  3-5 års erf.

  🚀

  Enstaka tjänster: Intervjuer, tester, second opinion, arbetsgivarlösning m.m.

  Vill du få hjälp med delar i rekryteringsprocessen? Eller kanske har hittat personalen själv och bara vill ha ett tryggt och säkert sätt att anställa och administrera dem? Hör av dig så tar jag fram ett upplägg och erbjudande!

  3-5 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Gigstr, Academic Work, Acando

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan