Daniel Johansson

Daniel Johansson

Analyserande seo strateg

Distans

🚀

Content Marketing

Planerar, strukturerar och skapar attraktivt innehåll på sociala medier. Optimerar och bygger upp kanalerna från grunden.

3-5 års erf.

🚀

Sökmotoroptimerar

Optimerar sajter för att hamna högt på sökmotorer för relevanta sökord. On-page, Off-page och länkbygge.

3-5 års erf.

🚀

Landningssidor

Designar landningssidor och skriver rubriker och mellanrubriker gjorda för att besökare ska registrera sig. Gör en mycket tydlig call to action. Samt skapar "klick-baits".

3-5 års erf.

😎

Plats

Distans

Om mig

HJÄLPER B2C/B2B ATT HANTERA OCH VÄXA SINA SOCIALA MEDIER SAMT IMPLEMENTERA SEO FÖR ÖKAD FÖRSÄLJNING. Hej, Jag har byggt upp sidor i sociala medier och sysslat med sökmotoroptimering i flera år (också ett fritidsintresse) och har alltid varit imponerad av hur kraftfullt det kan bli när det görs rätt. Jag är entusiastisk, noggrann och professionell och tror att jag skulle passa väl in i företagets teamkultur och att jag skulle bli ett utmärkt komplement i kommunikationsavdelningen. Arbetskamrater och vänner säger om mig: "Positiv", "hög arbetsmoral", "livserfaren", "humor" och "engagerad". Under de senaste tolv åren har jag dock arbetat med något helt annat. Jag har kört tankbil hos ett stort internationellt företag, vilket har gjort det möjligt för mig att utveckla utmärkta kundservicefärdigheter, tålamod och vara en del av ett team. Jag letar nu efter en ny utmaning som ger mig möjlighet att vidareutveckla min övergripande kunskap om marknadsföring. Idén att arbeta med webben på heltid har alltid varit där och nu är det en perfekt tid. Till stöd för min ansökan länkar jag nedan till något arbete som jag har gjort. Det visar att jag kommer att föra viktiga färdigheter till positionen, inklusive: • Tidshantering och starka organisatoriska färdigheter. • Strategiskt tankesätt • Servicekänsla • Motivation och engagemang. • Analytisk Den senaste webbsidan jag skapade: https://mgesteticbeauty.se/ Några Facebook-sidor jag har gjort och driver: https://www.facebook.com/HighIntensityWorkouts/ https://www.facebook.com/healthysnacksdiet/ https://www.facebook.com/informationonautismspectrumdisorder Jag skulle ser gärna möjligheten att diskutera min ansökan med Er och hur jag skulle kunna använda mina kunskaper för att bidra till en mer upplyst, entusiastisk och nöjd kundkrets. Tillsammans med webbutvecklare och projektplanerare. Tack för att ni har min ansökan i åtanke. Jag ser fram emot att höra från Er. Med vänliga hälsningar Daniel Johansson

Hur jag tar betalt

Få lön direkt av uppdragsgivaren

Områden

Sociala medier

SEO/SEM

Digital marknadsföring

Grafisk design

Hemsidor & appar

Copywriting

Ehandel

🎯

Mina kompetenser

Sökmotoroptimering,Google Analytics,Google my business,SEM,SEO,Wordpress,Sociala medier

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Daniel Johansson

Förfrågan till

Daniel

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.