Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Lars

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Lars

  Med mer än 10 års erfarenhet som medieproducent/filmare/klippare är det väldigt naturligt för mig att alltid ha kunden i fokus. Jag har lätt att få den rätta kontakten eftersom jag är en god kommunikatör och lyssnare. <br><br>Mitt stora intresse för film/media gör att jag är mycket kreativ, effektiv, initiativrik, kunskapsorienterad och ansvarstagande. Jag har lätt både för att jobba självständigt och tillsammans med andra, tycker om att inspireras och att inspirera. Teknisk problemlösning är något jag är bra på och jag sätter gärna upp höga mål och kämpar givetvis för att nå bästa resultat. Som person gillar jag utmaningar och för mig är det synonymt med utveckling. Jag är socialt kompetent med mycket humor.

  Kort pitch

  Medieproducent, filmare, klippare, colorist, ljudnörd

  Kompetenser

  Premiere Pro,Pro Tools,Photoshop,OBS,Sony,Atomos,Røde,Live streaming

  Plats

  Malmö

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Leo Vegas sport, Gert Wingårdh, Nationalecyklopedin, Lernia, Martin Kann, Red Loop, Veidekke, Stadsteatern Malmö, Runstyckets skola, Nicole Atkins, Kahn Pedersen, Julio Numhauser, Numhauser 45, Spurgo, Camilla Rehnstrand, Bobby Djordjevic mfl.

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm