Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Julius

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Julius

  Jag är en studerande och frilansande filmfotograf och colorist som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kortfilmer, musikvideor och reklam. Jag arbetar både med egna projekt och beställningsjobb och ibland genom hela processen med instruktionsfilmer och musikvideor.

  Kort pitch

  Frilansande filmfotograf och colorist

  Kompetenser

  DaVinchi Resolve,Cinematography

  Plats

  Skåne/ Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Filmfotograf

  Jag har erfarenhet av uppdrag som är relaterade till musikvideor, kortfilmer och reklam. Inom dessa områden frilansar jag som filmare och redigerare alternativt som pusselbit i ett mer omfattande team.

  1-3 års erf.

  🚀

  Colorist

  Som frilansande färgkorrigerare arbetar jag med uppdrag allt ifrån reklam och instruktionsfilmer till kortfilmer och musikvideor. Jag använder mig av DaVinchi resolve och arbetar med roundtrip-flöde eller färdiga renderingar över distans.

  1-3 års erf.

  🚀

  8

  8

  Företag jag har jobbat med:

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm