Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jörgen

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jörgen

  Under lite mer än 30 år har jag arbetat med digital kommunikation och varje nytt decennium har inneburit nya tekniska framsteg som dominerat de tidigare. Oavsett teknologi är innehållet centralt för att lyckas. Jag vill koncentrera min samlade erfarenhet på att hjälpa kunder att synas och nå framgång i de kanaler vi har tillgång till idag. Och imorgon…

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  30 års erfarenhet av digitala medier

  Kompetenser

  Digital marknadsföring ,Filmning,Foto,Innehållsproduktion,2d animation ,B2B marknadsföring,Medtech ,Hemsidor,Digitala kampanjer,Sociala medier

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Hemsida i Webflow

  Jag skapar unika sidor som inte bygger på mallar utan helt anpassat till ditt företags identitet. Sidorna är snabbare än Wordpress och kan både anpassas som CMS och e-handel. Självklart ingår SEO optimering och i stort sett all innehållsproduktion.

  5+ års erf.

  🚀

  Film/Foto

  Jag har erfarenhet av film/foto inom framförallt B2B. Jag har lätt att kommunicera med både kom. avdelningar och ingenjörer för att få fram ett budskap som gör effekt. Har all utrustning inhouse.

  5+ års erf.

  🚀

  Sociala medier

  Har skapa flera uppmärksammade kampanjer i Soc. media åt B2b företag. Filmer med över 800.000 visningar och maximering av räckvidd inom framför allt LinkedIn.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  ASSA ABLOY, IKEA, Boliden, ABB, Atlas Copco, Astra Zeneca, PreOmics, Miris Solutions, Sehlhall Fastigheter

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan