Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Amanda

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Amanda

  Hej! Jag heter Amanda Granfeldt och är VD på HandelsMarketing, Nordens största studentdrivna kommunikationsbyrå. Hos oss arbetar drivna och engagerade studenter med tillgång till den senaste kunskapen från Handelshögskolan i Göteborg och Göteborgs Universitet. Sedan starten 2011 har vår företagskultur kännetecknats av drivkraft, nytänkande och kreativitet med en strävan efter att utveckla relationer. Vår vision är att erbjuda nytänkande, kunskap och kompetens inom kommunikation, marknadsföring och strategi. Vi arbetar både analytiskt med att utveckla strategier och kreativt med att praktiskt genomföra kommunikativa lösningar. Du är varmt välkommen att kontakta mig för potentiella samarbeten!

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Nordens största studentdrivna kommunikationsbyrå!

  Kompetenser

  Copywriting,Sociala medier,Digital annonsering,Marknadsundersökningar,Målgruppsanalys,Kommunikation,Kommunikationsstrategi ,Digital marknadsföring,Digital kommunikation,Second opinion,Konkurrensanalys ,Content,Kommunikationsplan

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Sociala medier

  HandelsMarketing hjälper företag och organisationer med löpande hantering av sociala medier, där våra konsulter bidrar med bred kompetens, nya perspektiv och stort engagemang. Utgångspunkten är alltid den strategi som utformas tillsammans med kunden. Arbetsprocessen säkerställer att kommunikationen utformas efter företagets specifika förutsättningar med rätt målgrupp, rätt kanal och rätt innehåll.

  5+ års erf.

  🚀

  Copywriting

  HandelsMarketing hjälper företag och organisationer att kommunicera sitt varumärke på bästa sätt. Vi bistår med all sorts copy, från att skapa spännande kampanjkoncept och annonsinnehåll till att leverera hög- kvalitativa artiklar och webbplatstexter. Copyn skräddarsys och anpassas efter sitt syfte – oavsett om det är att driva långsiktig organisk trafik till en webbplats eller för att förmedla varumärkesbyggande budskap.

  5+ års erf.

  🚀

  Digital annonsering

  HandelsMarketing hjälper företag och organisationer att nå de mest värdefulla kontakterna via träffsäker annonsering i sociala medier och Google Ads. Annonseringsinsatserna baseras på en analys av företagets nuvarande situation och målsättning. Utifrån analysen formuleras en strategi som besvarar hur, när och varför företaget bör annonsera för att öka varumärkeskännedom, driva trafik och uppmana till konverteringar.

  1-3 års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  Wallenstam, Länsförsäkringar, Nolato, da Matteo, Coop, Heyman & Friends, Västsvenska Handelskammaren

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan