Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Malin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Malin

  Mitt arbete som marknadsföringskonsult har gett mig en bred erfarenhet inom branscher som handel och e-handel, ekonomi och redovisning, IT, bygg- och fastighetsutveckling och tryckeri. Med en bakgrund som översättare har jag en stark känsla för det skrivna språket. Jag drivs av att skapa innehåll som driver varje given kunds affär, samtidigt som deras mottagare får läsvärt och målgruppsanpassat innehåll, i den kanal de föredrar. I mitt arbete är jag noggrann, nyfiken och prestigelös och trivs i sammanhang där jag växelvis arbetar på egen hand och i team.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Copywriter, översättare & digital marknadsförare

  Kompetenser

  copywriting,översättning,digital marknadsföring,Wordpress

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Översätter och anpassar ditt bästa innehåll

  Jag översätter och anpassar/lokaliserar dina texter från engelska, danska och norska till svenska. Jag använder mig av vedertagna översättningstekniker och verktyg samt applicerar mina copywritingfärdigheter för att texten ska vara korrekt och samtidigt låta bra och vara inspirerande läsning.

  5+ års erf.

  🚀

  Skapar innehåll som som driver din affär

  Jag planerar och levererar innehåll som skapar värde för dig och dina kunder/mottagare. Som copywriter och digital marknadsförare levererar jag: • SEO-anpassade texter & blogginlägg som driver trafik • Kundcase som stärker ditt varumärke • Nyhetsbrev som effektivt kommunicerar med dina kunder • Whitepaper som genererar leads • Läsvärda artiklar till din kundtidning/ditt magasin

  5+ års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  NCC, TietoEVRY, Åtta.45

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan