Malin Pumplun

Malin Pumplun

Copywriter, översättare & digital marknadsförare

Stockholm

🚀

Översätter och anpassar ditt bästa innehåll

Jag översätter och anpassar/lokaliserar dina texter från engelska, danska och norska till svenska. Jag använder mig av vedertagna översättningstekniker och verktyg samt applicerar mina copywritingfärdigheter för att texten ska vara korrekt och samtidigt låta bra och vara inspirerande läsning.

5+ års erf.

🚀

Skapar innehåll som som driver din affär

Jag planerar och levererar innehåll som skapar värde för dig och dina kunder/mottagare. Som copywriter och digital marknadsförare levererar jag: • SEO-anpassade texter & blogginlägg som driver trafik • Kundcase som stärker ditt varumärke • Nyhetsbrev som effektivt kommunicerar med dina kunder • Whitepaper som genererar leads • Läsvärda artiklar till din kundtidning/ditt magasin

5+ års erf.

🚀

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Mitt arbete som marknadsföringskonsult har gett mig en bred erfarenhet inom branscher som handel och e-handel, ekonomi och redovisning, IT, bygg- och fastighetsutveckling och tryckeri. Med en bakgrund som översättare har jag en stark känsla för det skrivna språket. Jag drivs av att skapa innehåll som driver varje given kunds affär, samtidigt som deras mottagare får läsvärt och målgruppsanpassat innehåll, i den kanal de föredrar. I mitt arbete är jag noggrann, nyfiken och prestigelös och trivs i sammanhang där jag växelvis arbetar på egen hand och i team.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Copywriting

Digital marknadsföring

🎯

Mina kompetenser

copywriting,översättning,digital marknadsföring,Wordpress

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

NCC, TietoEVRY, Åtta.45

Skapa förfrågan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.