Alexander Huss

Alexander

Bemannings- och rekryteringsexpert på Gigstr

Stockholm

🚀

Tar fram en flexibel bemanningslösning, extra allt!

Det är mycket att hålla reda på när du ska hitta rätt talang för ditt företag. Jag tar fram en kravprofil, jobbannonserar, headhuntar, intervjuar, testar och gör sen ett urval av de främsta kandidaterna som jag presenterar för dig. Vi på Gigstr erbjuder bemanningslösningar och tar arbetsgivaransvar med kollektivavtal. Inga krångliga utköpsklausuler eller dolda kostnader, det ska vara flexibelt att jobba med rätt talang!

3-5 års erf.

🚀

Hittar rätt talang till dig genom träffsäker rekrytering!

Efter ett uppstartsmöte tar fram en kravprofil på kandidaterna du söker, jag annonserar ut jobbet, headhuntar, intervjuar, testar och gör sen ett urval av de främsta kandidaterna som jag presenterar för dig. Detta till marknadens kanske bästa pris. Hör av dig så hjälper jag dig hitta rätt i talangdjungeln!

3-5 års erf.

🚀

Enstaka tjänster: Intervjuer, tester, second opinion, arbetsgivarlösning m.m.

Vill du få hjälp med delar i rekryteringsprocessen? Eller kanske har hittat personalen själv och bara vill ha ett tryggt och säkert sätt att anställa och administrera dem? Hör av dig så tar jag fram ett upplägg och erbjudande!

3-5 års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Säljchef och bemanningsexpert på Gigstr. Jag brinner extra mycket för att driva affärsutveckling och tillväxt genom rätt kompetens.

Hur jag tar betalt

Fakturera uppdragsgivaren

Områden

Försäljning

Övrigt

🎯

Mina kompetenser

Bemanning,Rekrytering,Ledarskap,B2B,Försäljning,Sales,Outsourcing

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Danone, Miele, Unilever

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.Tillbaka

Alexander Huss

Förfrågan till

Alexander

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.