Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Juni

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Juni

  Efter nästan fem år som digital strateg och medieplanerare på mediebyrå där jag jobbat med kunder inom många olika branscher startade jag i maj 2021 JuniWorks Marketing där jag som marknadsföringskonsult hjälper företag med deras digitala marknadsföring och medieplanering (online & offline). Jag kan hjälpa er att planera marknadsföringskampanjer utifrån era specifika syften och målsättningar och säkerställer att ni på ett effektivt och pricksäkert sätt får ut ert budskap i rätt kanaler, mot rätt målgrupp vid rätt tidpunkt med så bra resultat som möjligt. Utöver medieplanering (online & offline) kan jag även bistå med rådgivning gällande förfrågningar och offerter från medier och säljare samt regelbundet uppdatera er om medielandskapet. Vidare kan jag hjälpa till med annonsering i sociala medier (uppsättning av kampanj och material, optimering, uppföljning och analys av resultat).

  Kort pitch

  🚀Digital marknadsföring ⭐️Medieplanering & rådgivning (online & offline) 🎯Sociala medier (strategi och annonsering)

  Kompetenser

  Digital marknadsföring,Medieplanering,Projektledning,Annonsering i sociala medier

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Aftonbladet, Simple Feast

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm