Noah Linkrans

Noah

AI Business Consultant student

Stockholm

🚀

No-Code App Utveckling

Jag är självlärd i programmen Figma och Bravo Studio som i kombination kan användas för att utveckla en applikation utan kodning. Om du har en app idé så hjälper jag dig att designa applikationer så att du kan testa den med dina användare direkt i deras mobiltelefoner genom appen Bravo Vision. Jag kan skapa databaser i program som Airtable och Google Sheets för att binda din data till din applikation. Att anlita kodare, designers och UX:are är kostsamt. Därför vill jag göra det enklare och mer lönsamt för dig som är småföretagare, start-up eller privatperson att ha en chans in på iOS- och Andriodmarknaden. Skicka gärna iväg ett meddelande så kan jag visa några applikationer som jag har designat i Figma, och utvecklat i Bravo Studio. Den här tjänsten är perfekt för dig som: Är småföretagare. Vill testa en app idé med användare. Har en lägre budget för att skapa och släppa en applikation. Vill kunna testa att släppa en app utan att behöva förlora stora summor pengar.

0-1 års erf.

🚀

Data Visualisering

Hanterar ostrukturerad data och skapar interaktiva visualiseringsdashboards för vidare analys. Skapar modern dashboard design som passar ditt varumärke och kan delas med hela organisationen. Tjänsten passar små företag som vill börja, eller precis har börjat generera data.

0-1 års erf.

🚀

AI Konsultering & Projektledning

Som AI företagskonsult har jag jobbat med att skapa innovativa sätt att använda data på och rådgivit företag i hur datan kan användas till AI processer samt skapat tidsplaner och budgetering för vidare utveckling och implementering av AI processer. Eftersom att jag är student passar tjänsten för små till medelstora företag som är nyfikna på om AI kan vara lösningen till olika företagsproblem eller skapa utvecklingsmöjligheter för företaget. Kan även utveckla POC/MVP's för testning av AI lösningar. Jag är van vid att jobba i grupper om 3-8 personer och har jobbat i nära kontakt med Data Analytiker, Företagsutvecklare samt Mjuk- och hårdvaruingenjörer. Genom studierna har jag konsulterat företag som Amphi, Volvo, Tiny Minds Lab samt Helsingborg Stad.

1-3 års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Studerar till AI företagskonsult, har ofta tagit rollen som projektledare och workshop facilitator. Tycker om att planera, skapa struktur och processer för team och grupper. Har tidigare studerar fotografi och är självlärd i digital design och no-code app utveckling. Är särskilt intresserad av Design och UX. Program jag behärskar väl är: Figma (Prototyping av webb- och mobilapplikationer), InVision (Prototyping av webb- och mobilapplikationer), Bravo Studio (No-code app utveckling, skapa och binda databaser etc), Tableau Desktop (Interaktiv Data Visualisering), Adobe Premier (Film/Video-klippning), Adobe InDesign (Tidning & Magasin Layout), Wix Website Builder (Grundläggande design av webbsidor), Wordpress (Grundläggande design av webbsidor). Jobbar med allt från att skapa prototyper för att testa applikationer med användare, till att hålla i design thinking workshops med användare i fokus, AI workshops, konsultera AI lösningar och hitta nya kreativa sätt för ditt företag att utnyttja och dra insikter från data. Har bred grundläggande kompetens och riktar mig därför mot start-ups samt små- till mediumstora företag. Har du en idé som du vill förverkliga? Skicka gärna iväg ett meddelande så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa dig och vad jag har skapat tidigare.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

UI/UX

Foto, film, ljud

Hemsidor & appar

Sociala medier

Övrigt

Digital marknadsföring

🎯

Mina kompetenser

Tableau,Bravo Studio,Figma,InVision,Premiere,InDesign,AI Konsult,AI Projektledare,Workshop Facilitator,Digital Design,Prototyping

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Män För Jämställdhet, Volvo, Tiny Minds Lab, Helsingborg Stad, Amphi, Stockholms Stad

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Noah Linkrans

Förfrågan till

Noah

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.