Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Ebba

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Ebba

  Jag jobbar tillfälligt med kommunikationen för stims företagskunder genom min utbildning i form av LIA. Jag känner mig lyckligt lottad med att få jobba med något som jag verkligen står för, att hjälpa musikanvändare att använda licenser så att artister och låtskrivare får ersättning när deras verk används. Jag själv är musiker och skriver musik så jag brinner verkligen för att jobba i musikbranschen, jag älskar att jobba med musik och att även de som är utanför musikbranschen tar de som jobbar inom kultur och musik mer seriöst.

  Kort pitch

  Examinerad marknadskoordinator 2021! Musikproducent och trivs bäst med att jobba proaktivt.

  Kompetenser

  Photoshop,Pro Tools,Google Analytics,Facebook Ads Manager,Canvas,Excel,Ljudteknik,Medieproduktion,Produktionsledning,Marknadskoordinator,Musikproduktion,Kultur

  Plats

  Stockholm, Bangkok

  Hur jag tar betalt

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  STIM, Softronic, Close-up, Sunhil Production, TAM-arkiv

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm