Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Karin

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Karin

  Hej! Jag är en glad och lätt person att umgås och jobba med. Jag älskar att ta hand om människor och trivs med att ha många bollar i luften. Jag jobbar som projektledare, inspelningsledare, produktionskoordinator, deltagaransvarig, inslagsproducent och liknande. Jag är även utbildad reporter, programledare, fotograf och redigerare. Är även programledare på Lotto och Keno i TV4. Jag producerar och filmar en podd som heter ”Tonårsliv” som finns på Spotify, Youtube, Acast. Tack vare mina erfarenheter inom tv/filmproduktion kan jag hoppa in på de flesta platser i en produktion och lösa ett problem! Showreal 2 min (vem är jag) https://youtu.be/HKlvW_SHAOA Hemmafixarna- Jag har producerat, allt från idé till produktion, dvs att jag filmar, redigerar, projektleder och är programledare tillsammans m Carro) https://m.youtube.com/channel/UCIj35yI4oYkegoe0Qho-hpA Musikvideo (jag har filmat och redigerat) http://youtu.be/zxmvhklRdrM Övrigt: - Utbildad i smink och hår. - Social, har lätt att prata med människor både i det personliga mötet och via telefon - Omhändertagande - Journalistutbildning, (Poppius) - Utbildad fotograf / redigerare / reporter / programledare / projektledare - Egen kamerautrustning samt redigering (en ny 4K kamera) Hör av dig om du vill veta mer! Med vänlig hälsning, Karin Almström karin.almstrom72@gmail.com 070-6215238

  Kort pitch

  Utbildad

  Kompetenser

  Fotograf och redigerare,Moderator ,Programledare,Reporter,Koordinator

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  TV4, svenska spel, meter film,

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm