Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Jakob

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Jakob

  Mitt namn är Jakob Mathiasson och jag idag 24 år gammal. Ursprungligen kommer jag från Karlstad, men har sedan augusti 2017 både jobbat och studerat i Stockholm. I juni 2020 tog jag min kandidatexamen inom företagsekonomi med finans som huvudinriktning. Sedan dess har jag arbetat heltid som Trainee inom kapitalförvaltning här i Stockholm. Nyligen fick jag de goda nyheterna att jag blivit antaget till ett masterprogram på Lunds Universitet. Utbildningen börjar i slutet av augusti 2021, pågår under ett år och går under namnet Master in Accounting and Finance with specialization in Corporate Finance. Därför söker jag nu ett meriterande och utmanande extrajobb vid sidan av mina studier. Främst söker jag någon typ av analytisk roll inom corporate finance, supply chain management eller financial control men är givetvis öppen för fler typer av uppdrag. Den ideala situationen för mig hade varit om mitt framtida “gig” under studietiden kunde utföras under flexibla tider på distans då jag kommer befinna mig en bit ifrån Stockholm. Vid en eventuell uppstart på plats är jag flexibel och anpassar mig gärna efter arbetsgivarens önskemål och krav. Genom tidigare arbeten har jag fått möjlighet att applicera mina akademiska kunskaper i praktiken. Jag är mer än bekväm att jobba i Microsoft Excel och andra liknande program, då de utgör en naturlig del av mina arbetsuppgifter idag. Dessutom har andra uppdrag, såsom valberedning och styrelseuppdrag, utvecklat mina färdigheter när det kommer till att leda, lyssna på och samarbeta med alla olika typer av människor. Vidare är jag mer än bekant med att arbeta i en digital miljö. Ett tydligt exempel på detta är mitt ordförandeskap för min bostadsrättsförening där allt arbete förra året var tvunget att ske digitalt. En omställning som verkligen prövade mina kommunikativa, strategiska och analytiska förmågor. Som avslutning vill jag bara passa på att säga att jag hoppas ni fått en bra bild av mig som person och som eventuellt framtida anställd. Ser fram emot er återkoppling så att jag kan berätta mer om mig själv och vad ni kan förvänta er av mig. Bästa hälsningar, Jakob

  Kort pitch

  Masterstudent inom corporate finance

  Kompetenser

  Analytisk,Ledarskap,Kommunikation,Ekonomi

  Plats

  Stockholm / Lund

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Admincontrol, Bandling & Partners

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm