Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Sanne-Lee

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Sanne-Lee

  Jag brinner för digital kommunikation och har en god förmåga att se på saker från flera vinklar för att komma fram till en bra lösning, oavsett om det handlar om att få fler följare på Instagram eller att kunna få ihop fler steg på arbetets stegtävling och nyligen fick jag höra: "Du är så bra på att tänka utanför boxen och komma med ideér som ingen annan har tänkt på Sanne-Lee!". Som person är jag kreativ, ansvarstagande och lojal. Med mina erfarenheter är jag en anpassningsbar marknadsförare som kan ta mig an olika uppdrag. Jag har bland annat erfarenhet av content creation, grafisk design, SoMe och annonsering. Vad kan jag tillföra min nästa arbetsplats? Under mina arbetsår har jag utvecklat ett väl strukturerat och effektivt arbetssätt samt goda kunskaper inom kommunikation. Jag är trygg i mina förmågor att fatta snabba beslut, att hitta och utveckla arbetsuppgifter samt att både ta och ge ansvar. Jag är fylld av ideér och drivs av att leverera goda resultat. Jag älskar att skapa content och att leka mig fram både med ord, bild, komposition och grafik. Jag strävar alltid efter personlig utveckling och finner stor tillfredsställelse av att hålla mig uppdaterad med det senaste inom den digitala världen. Tack vare min utbildning sitter jag på färsk kunskap inom branschen och kan därför erbjuda nytänkande ideér.

  Kort pitch

  Kreativ digital marknadsförare

  Kompetenser

  Facebook Business Suite,Content creation

  Plats

  Göteborg

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Flourish Feedback, Greatlight.se, vinlagring.se, gasspisen.se

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm