Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Marcus

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Marcus

  Arbetat som frilans journalist/skribent sedan 2018. Jag har producerat innehåll till flera olika plattformar, där några av dem finns kvar som kunder idag. Stark inom SEO och effektiv vid uppdrag. Har bred erfarenhet av att skapa artiklar, reportage, guider, listor samt nyhetsbrev. Jag har bott långa perioder på olika orter runt om i Europa Vid sidan om jobbet umgås jag med min familj och vänner, jag tycker det är viktigt att vara frisk och stark för jag jobbar bättre då. Att vara effektiv och organiserad skapar en bra grund att stå på för mig.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Effektiv SEO Skribent

  Kompetenser

  Textproduktion,Squarespace

  Plats

  EU

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  SEO Skribent

  Skriver artiklar och reportage på uppdrag. Ser alltid till att texter är väl formulerade, korrigerade och godkända av kund innan jag lämnar ifrån mig ett uppdrag. Jag är klar och tydlig med vad som kan förväntas av mig, samt skapar mig en uppfattning om vad jag kan förvänta mig av er. Kommunikation är kritiskt för ett smidigt samarbete tycker jag. Jag tar uppdrag på allt från korta texter (100 ord) till längre dokument (10 000 ord). Jag är väldigt bred i vad jag kan skriva om, allt från mat och dryck till sport och casinoverksamhet. Jag sköter all research och lämnar färdiga texter med hög träff-barhet hos sökmotorerna.

  1-3 års erf.

  🚀

  Översättare

  Efter många år London skriver jag texter på engelska med stort självförtroende. Texter eller översättningar med olika tonaliteter och på brittisk engelska eller amerikansk engelska. Jag skriver och översätter personliga texter, som blogg-inlägg och reportage eller facktexter som artiklar eller företags beskrivningar.

  1-3 års erf.

  🚀

  Företag jag har jobbat med:

  FoodFriends.com, Moderna LIvet.com, La Stretta.cc

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan