Åsa Hafmar

Åsa

Kreativ och strukturerad koordinator/projektledare

Stockholm

🚀

Skapar dina presentationer i PowerPoint

Jag har en hög kreativ nivå att skapa presentationsmaterial i PowerPoint genom att bearbeta svensk och engelsk text, form och foto. Under sju års tid skapade jag bland annat presentationer inför återkommande möten med H&M Group:s VD och ledningsgrupp. Jag skapade även presentationen till när de då nytillsatta Managing Directors för H&M skulle presentera sin plan framåt (något som i vanliga fall en extern byrå skulle anlitas att göra).

5+ års erf.

🚀

Koordinerar ditt projekt, event eller något helt annat

Jag har lång erfarenhet av varierande koordinering på H&M Group. Senast från företagets innovationsavdelning The Laboratory. Jag har t. ex. varit projektkoordinator för H&M:s årliga designsamarbeten fem år i rad där jag stöttade projektledaren och teamet på globala marknadsavdelningen och agerade som en länk mot ytterst ansvarig för projektet (min chef på The Laboratory). Jag blir ofta uppskattad för att vara en 'team player' med ett prestigelöst och vänligt sätt att samarbeta och kommunicera.

5+ års erf.

🚀

Din Virtuella Assistent

Efter att ha assisterat samma höga chef på ledningsnivå inom H&M Group så har jag lång erfarenhet av allt som omfattas som Virtuell Assistent. Jag är en person som alltid försöker hitta bästa lösningen på problem och har en talang för att effektivisera och strukturera. Jag koordinerar lätt och naturligt olika uppgifter på samma gång och trivs otroligt bra med att stötta andra. Då jag genom åren ofta arbetat med konfidentiella projekt och uppgifter har jag lång erfarenhet av hur det ska hanteras och gör det med hög integritet.

5+ års erf.

😎

Plats

Stockholm

Om mig

Frilansande konsult med flera års erfarenhet av koordinering, grafiskt skapa presentationsmaterial och projektledning på H&M Group. Före dess drev jag eget företag som fotograf med fokus på porträtt, reportage, arkitektur och inredning. Exempel på möjliga uppdrag: skapa presentationsmaterial i PowerPoint och att koordinera allt från projekt och event till inredning av kontor. Eller något helt annat!
 Jag är en trygg och positiv person med stor talang för struktur och problemlösning. Hög social kompetens och trivs allra bäst med varierande arbetsuppgifter i kreativa miljöer.

Hur jag tar betalt

Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

Områden

Grafisk design

Administration

Övrigt

Event

🎯

Mina kompetenser

PowerPoint,Koordinering,Projektledning

Primära kompetenser

Sekundära kompetenser

Företag jag har jobbat med:

Skapa förfrågan

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Tillbaka

Åsa Hafmar

Förfrågan till

Åsa

När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.