Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till i önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Åsa

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Åsa

  Frilanskonsult med lång erfarenhet av koordinering, bildsättning, fotografering och att grafiskt skapa presentationsmaterial. Mycket stilsäker och kunnig inom bild, färg och form. Möjliga uppdrag: grafiskt skapa presentationsmaterial (PowerPoint), bildsätta/skapa bildbank för enhetligt bildspråk genom alla kanaler, koordinera projekt, fotografera, inredningsuppdrag eller annat. Förutom att frilansa arbetar jag halvtid på fackförbundet Akavias marknadsavdelning där jag bland annat fotograferar och arbetar med bild och form. Hade under många år eget företag som fotograf och var därefter på H&M Group som assistent och koordinator med stor tyngd på att grafiskt skapa presentationer på ledningsnivå. Läs gärna mer om tidigare erfarenheter och rekommendationer via min profil på Linkedin.

  Läs mer

  Läs mindre

  Kort pitch

  Senior koordinator med öga för bild och form (ex H&M Group)

  Kompetenser

  PowerPoint,Koordinering,Photoshop,Bildsättning,Inredning

  Plats

  Distans, Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Skapa presentationer i PowerPoint

  Jag har en hög kreativ nivå att skapa presentationsmaterial i PowerPoint genom att bearbeta svensk eller engelsk text, sätta den grafiska formen och bildsätta. Mycket van att jobba och leverera mot korta deadlines utan att tappa blicken för detaljerna. Under flera års tid skapade jag bland annat presentationer inför återkommande möten med H&M Group:s VD och ledningsgrupp.

  5+ års erf.

  🚀

  Bildkonsultation - bildsätta och/eller skapa bildbank för ett enhetligt bildspråk

  Med en bakgrund som fotograf och efter att ha jobbat med bilder under hela min karriär har jag ett mycket stilsäkert öga för bildsättning. Jag vet hur viktigt bild är för att forma ett enhetligt bildspråk och har en stor passion att hitta den perfekta bilden för sitt sammanhang.

  5+ års erf.

  🚀

  Virtuell assistent

  Efter att ha assisterat samma höga chef på ledningsnivå inom H&M Group så har jag lång erfarenhet av allt som omfattas av rollen. Försöker alltid hitta bästa lösningen för att effektivisera och strukturera. Koordinerar lätt och naturligt olika uppgifter. Då jag genom åren ofta arbetat med konfidentiella projekt och uppgifter har jag lång erfarenhet av hur det ska hanteras och gör det med hög integritet.

  5+ års erf.

  Företag jag har jobbat med:

  H&M Group, UNCIA

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan