Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Eva

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Eva

  Jag har dubbel kompetens som copywriter och journalist, erbjuder allt från kompletta hemsidestexter till annonser, varumärkesplattformar, förpackningstexter och sociala medier-inlägg. Jag skriver också artiklar och gör intervjuer om allt från teknik till kultur, språkbearbetar årsredovisningar och rapporter, korrekturläser – kort sagt allt som har med texter och budskap att göra. Med närmare 25 års erfarenhet behärskar jag både snabba ryck och komplicerade uppdrag!

  Kort pitch

  Copywriter, journalist och textmästare

  Kompetenser

  Copywriting,Journalistik,Språkvård,Korrekturläsning,Webbcopy,Skriva content,Artiklar och reportage,Intervjuer och kundcase,Skriva blogginlägg

  Plats

  Stockholm och hela Sverige

  Hur jag tar betalt

  Fakturera uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  Copy– texter och budskap för marknadsföring och information

  Jag erbjuder copywriting för alla typer av syften, kanaler och uppdragsgivare, för konsumentmarknadsföring, B2B och samhällsinformation. Webbplatser, broschyrtexter, sociala medier, idé- och annonskoncept samt varumärkes- och tonalitetsplattformar.

  5+ års erf.

  🚀

  Skriver artiklar, pressreleaser och content till webben

  Självgående och journalistutbildad, gör intervjuer, research och skriver artiklar och content till kund- och branschtidningar med mera.

  5+ års erf.

  🚀

  Hjälper er med språkvård, korrekturläsning och förbättring av texter

  Jag hjälper till med att förbättra, förkorta och bearbeta alla typer av texter, t ex årsredovisningar, rapporter och vetenskapliga texter som behöver anpassas till en bredare målgrupp, skrivas om till en nyhetsvinkel eller behöver bli tydligare och enklare. Korrekturläser även allt från tidskrifter till större material.

  5+ års erf.

  10

  10

  Företag jag har jobbat med:

  Kulturhuset Stadsteatern, Hemköp, Designbyrån Silver, Naturvårdsverket, Bake my Day, Familjens jurist, tidningen Chef, Mammanet, Svenska Lottakåren, Sonos, Stockholms stad, Alstom Transport

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm