Hitta fler

Skicka förfrågan

?

Lägg till önskelista

Gigstrs profilbild

Tillagd i önskelista

Isabella

  Hitta fler

  Skicka förfråga

  Det här är

  Isabella

  Jag är en fena på digital affärsutveckling. Primärt inom Copywrite, SEO, SEM, CRO och ehandelsutveckling. Allting som hjälper ditt företag att få mätbara resultat! Nyexaminerad till E-Commerce Manager -2021 och utbildning i Teknisk Innovation -2013. Jag har en bakgrund som distrikschef, där jag primärt arbetat med affärsutveckling och inom B2B försäljning inom dagligvaruhandeln. Där har jag ansvarat för att öka tillväxten och implementation av sortiment i över 200 butiker. Mina styrkor är min kreativitet i att hitta lösningar på problem, mitt affärstänk, resultatfokus och min hängivenhet i att alltid lämna ett uppdrag där båda parter är nöjda!

  Kort pitch

  Utbildad E-Commerce Manager, jag hjälper dig med digital affärsutveckling och din digitala närvaro!

  Kompetenser

  Ehandel,Contentwriter,CRO,Publicera copy och content,Hemsida,Digital marknadsföring,Digital strateg,Digital affärsutveckling,Content,Nosto,SEO verktyg,Bright Edge,Loop54,Hubspot,Google Analytics,Google Keyword Planner,Datastudio,Excel,Woocommerce,Webflow,Wordpress,Shopyify,EPI server

  Plats

  Stockholm

  Hur jag tar betalt

  Fakturera eller få lön av uppdragsgivaren

  Case

  Tjänster

  🚀

  🚀

  🚀

  7

  7

  Företag jag har jobbat med:

  Gigstr, Apoteket, Dr.Oetker, Vattenfall, Posten, Toms Group, Anthon Berg, Hälsans Kök, Finax Glutenfritt, Boost Sweden.

  Skapa förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av talangens representant hos Gigstr. Hen blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Tillbaka

  Förfrågan

  När du skapar en förfrågan kontaktas du av Gigstrs team. Vi representerar talangerna, blir mellanhand, säkerställer att ert samarbete fungerar och kan svara på eventuella frågor såsom referenser.

  Thank you! Your submission has been received!
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Skapa förfrågan
  Lägg tillTa bortForm